Ο Σταμάτης Κόκοτας στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μία αξέχαστη βραδιά με τα αξεπέραστα τραγούδια του Σταμάτη Κόκοτα, είχαν ζήσει εκατοντάδες Αλιμιώτες και Αλιμιώτισσες, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στο ανοιχτό θέατρο “Μαίρη Αρώνη”.

Ο μεγάλος τραγουδιστής, τους είχε αποζημιώσει με την ερμηνεία του, θυμίζοντάς τους τραγούδια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

“Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο Σταμάτη Κόκοτα που δέχτηκε την πρόσκλησή μας να έρθει να τραγουδήσει στον Άλιμο, όταν έλεγα ότι θα τον φέρουμε στην πόλη δεν με πίστευαν και νάτος εδώ απόψε μπροστά σας” είχε πει ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

Ο δήμαρχος του είχε προσφέρει μια πλακέτα με τον Θουκυδίδη και ο μεγάλος καλλιτέχνης τον είχε ευχαριστήσει λέγοντας στο κοινό: “Ευτυχείτε με τον δήμαρχο σας”



Σαν το παλιό καλό κρασί, είχε δώσει ένα ρεσιτάλ ερμηνευτικής αρτιότητας. Μαζί του η λαϊκή ορχήστρα με σολίστ στο μπουζούκι τον Θανάση Βασιλιά και ο «μαντάμ» τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής.

“Επιβλητικός ευγενής και συγκινημένος από την υποδοχή του κοινού ο κορυφαίος καλλιτέχνης γέμισε την σκηνή του κατάμεστου θεάτρου με την φωνή του!!
Αρχοντικός όπως εδέσποζε στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας, μας μετέφερε με την αναλλοίωτη ερμηνευτική του ικανότητα στις παλιές καλές ρομαντικές εποχές που έχουν ταυτιστεί με τα κλασικά πλέον δικά του τραγούδια” είχε γράψει ο Αλέξης Τσέκας, από τον οποίο πήραμε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.