Θεσμός των εκπλήξεων… NOT




Γράφει ο Κωστής Μητσέας  για το Foxbet

Λένε πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Με αυτή τη λογική, στην 5η φάση που βρίσκεται η ελληνική διοργάνωση, όπου τα ματς είναι μονά, η ομάδα του ζευγαριού που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία παίρνει αυτόματα και το πλεονέκτημα έδρας. Όλα αυτά στη… θεωρία στο ζευγάρι που θα ασχοληθώ.

ΑΛΜΩΠΟΣ – ΛΑΜΙΑ: 2 (-1 A.H.), στο 2.05

Έχουμε και λέμε… Το πλεονέκτημα της έδρας δεν υφίσταται, καθώς το γήπεδο της Αριδαίας δεν είναι έτοιμο και το ματς θα διεξαχθεί στα γειτονικά Γιαννιτσά. Πάμε και στο σημαντικότερο ζήτημα. Το ημερολόγιο γράφει 19 Οκτωβρίου και το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Ο Αλμωπός έχει παίξει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι, αυτό του προηγούμενου γύρου που ήταν κόντρα σε αδύναμη ομάδα (3-0 τον Αστέρα Σταυρού). Πώς θα μπορέσει να κοντράρει μια ανώτερη ομάδα που έχει παίξει ήδη 8 αγώνες πρωταθλήματος; Η Λαμία θα κάνει ροτέισον.



Ό,τι πρέπει να ξέρετε για τη stiximan

Ο κόουτς Φέστα άφησε εκτός αποστολής για διάφορους λόγους 6 βασικούς, ενώ κι άλλοι που είναι μέσα δύσκολα θα αγωνιστούν. Ακόμα κι έτσι οι «ρεζέρβες» της μπορούν να πάρουν μια άνετη νίκη-πρόκριση. Σε σχεδόν αντίστοιχη περίπτωση πέρυσι έφυγε νικήτρια με 3-0 από την Ηλιούπολη. Κάτι τέτοιο αναμένω και σήμερα… Νίκη Λαμίας με ασιατικό χάντικαπ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.