Ηλιούπολη: «Ναι στη Ζωή, στηρίζοντας την Πρόληψη»




Το πρωί της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022, δίνουμε ραντεβού στις 11:00 στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντίστασης, βάζουμε στο πέτο μας το ροζ κορδελάκι-σύμβολο της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού και με ευχάριστη διάθεση ξεκινάμε τον περίπατό μας, προς την πλατεία Φλέμινγκ.

Μαζί μας θα έχουμε το «Άλμα Ζωής», τον μη κερδοσκοπικό Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Σύλλογο, που από το 1988 αγκαλιάζει και στηρίζει όλες τις γυναίκες. που βίωσαν τον καρκίνο του μαστού, με στόχο έναν κόσμο χωρίς θανάτους από καρκίνο μαστού

Πρόκειται για την καθιερωμένη συμβολική δράση για την ευαισθητοποίηση όλων μας υπέρ της πρόληψης και κατά του καρκίνου του Μαστού, που πραγματοποιεί ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το «MEVcity», την τοπική πλατφόρμα δικτύωσης, ενημέρωσης και επισήμανσης προβλημάτων, αιτημάτων και προτάσεων των κατοίκων της Ηλιούπολης.

Στην πλατεία Φλέμινγκ θα έχουμε κοντά μας τον Γυναικολόγο Κώστα Λιάτσο, για μια σύντομη παρέμβαση για το πως και το γιατί, «πρέπει να βάλουμε στη ζωή μας την Πρόληψη» και μια ηρωίδα, την Ζοζεφίνα Τζονάκα, εκπαιδευμένη εθελόντρια του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», που θα μοιραστεί μαζί μας την προσωπική της εμπειρία.



Θα ακολουθήσει μια εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις, ζωντάνια, μουσική και χορό!

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και την πρόληψη κατά του καρκίνου του Μαστού, του συχνότερου γυναικείου τύπου καρκίνου, που αν διαγνωσθεί έγκαιρα, το ποσοστό επιβίωσης ξεπερνά το 95%.

Σας περιμένουμε την Κυριακή, να καρφιτσώσουμε στο πέτο μας το ροζ κορδελάκι, το έμβλημα κατά του καρκίνου του μαστού και να πούμε όλοι μαζί, ένα ηχηρό:

«Ναι στη Ζωή, στηρίζοντας την Πρόληψη», για τη συμπολίτισσα, τη μάνα, την κόρη, τη φίλη, τη συνάδελφο, την αγαπημένη»!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.