Απίστευτη ανταπόκριση του κόσμου: Γέμισε με πλαστικά καπάκια η καρδιά του Γιώργου Παπατριανταφύλλου




Μέσα σε λίγα 24ωρα η καρδιά που τοποθέτησε ο υποψήφιος δήμαρχος, Αγίου Δημητρίου, Γιώργος Παπατριανταφύλλου, έξω από τα γραφεία της παράταξης “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο” (Παπάγου 83), γέμισε με πλαστικά καπάκια που θα μετατραπούν σε ένα αμαξίδιο.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Παπατριανταφύλλου:

“Η καρδιά μας γέμισε από την αγάπη σας.
Οι πολίτες του Αγ. Δημητρίου, αποδεικνύουν με έργο τον κοινωνικό τους πολιτισμό και την αλληλεγγύη τους.
Σας ευχαριστούμε τόσο εμείς αλλά πρώτοι και πάνω απ´όλους οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα για τους οποίους θα ανταλλάξουμε την αγάπη σας προσφέροντας αυτά τα καπάκια και αποκτώντας αναπηρικά αμαξίδια.
Το πρωινό της Κυριακής 16 Οκτωβρίου θα συλλέξουμε στις 10:00 το πρωί αυτά τα καπάκια και η καρδιά Αγάπης θα είναι και πάλι έτοιμη να δεχθεί την αγάπη σας με καπάκια.
Βεβαίως όσοι επιθυμείτε να προσέλθετε και απόψε παρά το γεγονός πως η καρδιά είναι γεμάτη μπορείτε να αποθέτετε μέσα σε σακούλα οικολογική παράπλευρα της καρδιάς Αγάπης την προσφορά σας και εμείς θα τα συλλέξουμε όλα μαζί.
Για την προσφορά σας με καπάκια στην καρδιά Αγάπης, γίνεται στη θέση στάθμευσης του κτιρίου στην οδό Παπάγου 83, Άγιος Δημήτριος 17343.
Ενωμένοι, αγαπημένοι, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, αποδεικνύουμε με αυτή την ενέργεια τον πολιτισμό της πόλης μας, του Αγίου Δημητρίου.
Εκεί που θα τα παραδώσουμε για να παραλάβουμε τα αμαξίδια αυτό που υπερήφανα θα βροντοφωνάξουμε σε όλους τους θεσμούς είναι πως η προσφορά Αγάπης είναι των πολιτών του Αγίου Δημητρίου.
Αυτοί είμαστε και αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για έναν σκοπό.
ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
Γιώργος Παπατριανταφύλλου”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.