Xάρης Θεοχάρης: “Πολύ λίγοι δήμοι, είναι τόσο δραστήριοι όσο ο Δήμος Αλίμου”




Επίσκεψη στο δημαρχείο Αλίμου, σε υπηρεσίες του δήμου και στο αστυνομικό τμήμα της πόλης πραγματοποίησε την Πέμπτη, ο βουλευτής Νοτίου τομέα Αθηνών της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης. Ο βουλευτής συζήτησε με τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη και τους αντιδημάρχους, για τις προοπτικές ανάπτυξης που ανοίγονται για το παραλιακό μέτωπο λόγω της επένδυσης στο Ελληνικό και για θέματα καθημερινότητας των πολιτών. Δείτε τι αναφέρει σε σχετική ανάρτηση:

“Πολύ λίγοι δήμοι, όχι μόνο στην Αττική αλλά ίσως στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας είναι τόσο δραστήριοι -και σε τόσο πολλά πεδία ταυτόχρονα- όσο ο Δήμος Αλίμου. Στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ασφάλεια και την καθαριότητα, τη βελτίωση της ζωής του πολίτη ευρύτερα, στον Άλιμο γίνεται ουσιαστικό και αποτελεσματικό έργο. Αυτό ήταν κάτι που γνώριζα ήδη, αλλά και με την επίσκεψή μου στο Δήμο Αλίμου είχα τη χαρά να επιβεβαιώσω. Στο δημαρχιακό μέγαρο συναντήθηκα με το δήμαρχο, τον Ανδρέας Κονδύλης, ενώ συζητήσαμε με τους αντιδημάρχους Νίκο Αλεξόπουλο, Μαρία Αραπάκη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Στέφανο Διαμαντή και αρκετούς υπαλλήλους θέματα που αφορούν στο Δήμο, καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης που ανοίγονται για το παραλιακό μέτωπο λόγω της επένδυσης στο Ελληνικό. Οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ι. Αντωνάκης και Γ. Μακαριγάκης μας υποδέχτηκαν στην, νευραλγικής σημασίας για την περιοχή, Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Αλίμου, ενώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση που είχαμε με τον κ. Κωνσταντίνο Φαλιέρο, τον Πρόεδρο του Θουκυδιδείου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΘΟΠΑΑ) και τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Βέργη.

Η οργάνωση της βιβλιοθήκης για τους δημότες, η προώθηση του αθλητισμού αλλά και του χορού επιβλέπονται στο Δήμο Αλίμου από ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για τη συλλογική ωφέλεια. Το ίδιο ισχύει για τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου, όπως η εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης , το κοινωνικό πλυντήριο και το κοινωνικό παντοπωλείο, ο εθελοντισμός κ.α. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην πρόνοια της δημοτικής αρχής να διαθέτει ψυχολόγο, στον οποίον μπορούν να αποτείνονται οι δημότες για συμβουλευτική υποστήριξη.

Ολοκληρώσαμε τη μικρή περιοδεία μας στο Δήμο Αλίμου με μια επίσκεψη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου και ανταλλάξαμε απόψεις με τον διοικητή, κ. Περικλή Μανωλίδη, γύρω από ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως η καίρια αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.



Δεσμεύτηκα ότι ο Δήμος Αλίμου θα βρίσκει πάντα στο πρόσωπό μου έναν πιστό φίλο και έναν ένθερμο υποστηρικτή των προσπαθειών που καταβάλλονται για να γίνει η ζωή των κατοίκων ακόμη καλύτερη στην πόλη τους”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.