Φεστιβάλ Γλυφάδας: Συναυλία με Γιώργο Γερολυμάτο, Κωνσταντίνα, Μαρίνα Βλαχάκη




Την Κυριακή ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Κωνσταντίνα και η Μαρίνα Βλαχάκη ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική συναυλία στη Γλυφάδα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.

Μετά το τέλος των συναυλιών και των θεατρικών παραστάσεων, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας είναι σταθμευμένα στο χώρο της Γ΄ Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο σε όλη τη Γλυφάδα, ακολουθώντας τα εξής δύο δρομολόγια:

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.



Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, το οποίο με μεγάλη φροντίδα και πολλή αγάπη διοργανώνει και φέτος ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, τελούν υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.