Το οικόπεδο – «φιλέτο» στην παραλιακή που βγαίνει στο σφυρί




Ένα από τα λίγα αδόμητα οικόπεδα πάνω στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας, που λόγω θέσης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «φιλέτο», έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί το επόμενο διάστημα.

Το οικόπεδο ανήκει στην εταιρεία «Παπαθάνος Α.Ε.» και ο πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς, θα γίνει, -εάν μέχρι τότε δεν υπάρξουν κινήσεις αποτροπής-, στις 11 Νοεμβρίου.

Το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή πλησίον του Γκολφ Γλυφάδας, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, και σε απόσταση 200 μέτρων περίπου από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.

Προέρχεται από τη συνένωση δύο όμορων οικοπέδων και καταλαμβάνει επιφάνεια κατά πρόσφατη και ακριβέστερη καταμέτρηση 2.344,15 τ.μ. και κατά το κτηματολόγιο 2.314 τ.μ.



Στο παρελθόν υπήρχε μέσα σε αυτό πεπαλαιωμένη οικοδομή της δεκαετίας του ’60 που έχει κατεδαφιστεί, ενώ σήμερα είναι αδόμητο και διαθέτει πρόσοψη στα νοτιοδυτικά επί πλευράς μήκους 54,35 μέτρων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και στα βορειοδυτικά επί πλευράς μήκους 40,34 μέτρων στην οδό Ιατρού Λιούγκα. Δείτε περισσότερα στο: newmoney.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.