Πάρκο Φλοίσβου: Περίπτερο ενημέρωσης και εγγραφής νέων εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών




Η Κλινική ΡΕΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών διοργανώνει, με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου περίπτερο ενημέρωσης και εγγραφής νέων εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών.

Το περίπτερο θα λειτουργήσει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, ώρες 09:00 – 19:00, στην είσοδο του Πάρκου του Φλοίσβου

Τα δείγματα θα λαμβάνονται από εξειδικευμένη ομάδα του Κέντρου Λήψεων Δειγμάτων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της ΡΕΑ, για λογαριασμό του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Για την εγγραφή νέων εθελοντών, αρκεί η συμπλήρωση ειδικής αίτησης και δειγματοληψία σιέλου δια του στόματος με μπατονέτα. Λίγα λεπτά, μπορούν να εξασφαλίσουν μια ολόκληρη ζωή, σε ένα παιδί ή έναν ενήλικα που μας έχει ανάγκη.



Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η συνεργασία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με τον  Σύλλογο  «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για ένταξη στο πρόγραμμα ενημέρωσης και εγγραφής νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο και συνεχίζεται, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί, να εγγραφεί κάθε Δευτέρα, (1.30’ μ.μ. – 2.30’ μ.μ.) στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας, επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου 77 (Τ. 210 98 39 373  & e-mail[email protected]).

 Συμβάλλετε κι εσείς στην προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Καταχωρηθείτε ως Εθελοντές Δότες, δώστε ελπίδα, δώστε ζωή!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.