Ξεκίνησε η σχολική χρονιά για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου




Με 95 μαθήτριες και μαθητές και 42 εθελόντριες και εθελοντές ξεκίνησε επίσημα η 10η σχολική χρονιά για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Η εναρκτήρια τελετή με τον καθιερωμένο αγιασμό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Ο επικεφαλής Πάνος Μπαντούνας – Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Αγίου Δημητρίου, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή και δυναμική χρονιά για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και ευχαρίστησε από καρδιάς τους εθελοντές για το σπουδαίο τους έργο. Παράλληλα, τόνισε ό,τι η ανοδική πορεία της δομής οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων και ιδιαιτέρως στο μεράκι και στο πάθος των εθελοντών και εθελοντριών.

Ακολούθησε ενημέρωση των γονέων της Γ’ Λυκείου για την πρόοδο των παιδιών που παρακολούθησαν τα θερινά τμήματα προετοιμασίας και ενημέρωση των γονέων της Α’ και Β’ Λυκείου για τη λειτουργία της δομής.

Επίσης, έγινε η διανομή ωρολογίου προγράμματος και από τη Διοίκηση δόθηκαν συμβολικά δώρα (φάκελος, τετράδιο, στυλό, μολύβι) στο εθελοντικό προσωπικό, στις μαθήτριες και στους μαθητές.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.