Μοιραία βόλτα 15χρονου με το ποδήλατο: Το σπαρακτικό αντίο της μάνας – «Μου λείπεις αγόρι μου γλυκό»




Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στο χωριό Κανδύλα Αρκαδίας όπου ένα 15χρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από πτώση που είχε με το ποδήλατό του.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε τόσο απροσδόκητα το αγγελούδι τους.

«Καλό παράδεισο άγγελε μου θα σε αγαπώ για πάντα μου λείπεις αγόρι μου γλυκό!!!», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του 15χρονου αποχαιρετώντας το γιο της.

«Ο μοναδικός τσολιάς στον Άγιο Γιώργη θα είσαι εσύ λεβέντη μου», είναι το μήνυμα του τραγικού πατέρα ο οποίος παλεύει να σταθεί στα πόδια του και να στηρίξει τη μητέρα και τον αδελφό του 15χρονου.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος μαζί με δύο φίλους του είχαν πάει βόλτα με τα ποδήλατα στο δρόμο που οδηγεί προς το Λεβίδι.

Ο νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, όταν το ποδήλατο που οδηγούσε, συγκρούστηκε, για άγνωστη ακόμα αιτία, στο 39,7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Λεβιδίου – Νεμέας, με άλλο ποδήλατο, το οποίο οδηγούσε 13χρονος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ποδήλατο που οδηγούσε ο 15χρονος και είχε κατεύθυνση από Νεμέα προς Λεβίδι, συγκρούστηκε με προπορευόμενο ποδήλατο, που οδηγούσε ο 13χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 15χρονος.

Στη συνέχεια ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του.

«Είχαν πάει να παίξουν με τα ποδήλατα. Κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, τι παιδί βρέθηκε πλημμυρισμένο με αίματα στο κεφάλι. Ένας από την παρέα πήγε στο βενζινάδικο που είναι στα 500 μέτρα να ζητήσει βοήθεια. Είναι μια τραγωδία για την οικογένειά του αλλά και για όλο το χωριό», λέει στο protothema.gr ο κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, αντιδήμαρχος Τριπόλεως, ο οποίος είναι φίλος του πατέρα του αδικοχαμένου μαθητή.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τριπόλεως.

Οι γονείς του παιδιού, συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του παιδιού τους, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Έναν βράχο τον έριξε κάτω ένα ποδήλατο. Χτύπησε το κεφαλάκι του το παιδί μου, οι γιατροί έκαναν τα πάντα, αλλά δεν τα κατάφερε ο λεβέντης μου», είπε, ξεσπώντας σε λυγμούς ο πατέρας του 15χρονου. 

Όλοι μίλησαν για ένα ευγενικό παιδί, άριστο μαθητή, ο οποίος είχε όνειρα για το μέλλον, τα οποία κόπηκαν ξαφνικά. 

«Ήταν η κακιά η ώρα. Το αγόρι μου ήταν χαρούμενο, δραστήριο και είχε όνειρα που ήθελε να εκπληρώσει. Ήθελε να γίνει μαθηματικός, αλλά δεν πρόλαβε», είπε η μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.