Θα πλημμυρίσει και φέτος με σχολικά είδη το Παλαιό Δημαρχείο της Γλυφάδας




Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας προχωρεί και φέτος -όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια- σε μια κίνηση υψηλού κοινωνικού συμβολισμού, με τη συμμετοχή των κατοίκων της πόλης που αποδεικνύουν μόνιμα και σταθερά ότι διακρίνονται από τα υπέροχα αισθήματα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, κασετίνες, διαβήτες και όλα τα είδη που χρειάζονται τα παιδιά για το σχολείο θα πλημμυρίσουν το Παλαιό Δημαρχείο (Σάκη Καράγιωργα 1) στο πλαίσιο της δράσης αυτής, που διαρκεί 6 ημέρες. Από σήμερα, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου έως και την προσεχή Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, μπορούν όλοι όσοι το επιθυμούν να φέρνουν σχολικά είδη (καινούργια μόνο) στο Παλαιό Δημαρχείο. «Είμαστε όλοι εδώ, όπως κάθε χρόνο, για να στηρίξουμε τους μαθητές της πόλης μας και να δώσουμε μια ανάσα στις οικογένειές τους σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Οι μικροί μας φίλοι χρειάζονται τσάντες, τετράδια, μολύβια και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την καινούργια σχολική χρονιά. Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας, γεμίζουμε και φέτος τις σχολικές τσάντες.

Από σήμερα και για έξι μέρες, επτά ώρες την ημέρα, όλοι μαζί, φροντίζουμε οι μαθητές της πόλης μας, χωρίς εξαιρέσεις να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με όλα τα απαραίτητα εφόδια», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Τη δράση συντονίζουν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νέας Γενιάς Ελένη Καράχου – Σκούταρη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Γλυφάδας Νίκος Παπακώστας, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Άννυ Καυκά, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Βαμβακερού και η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Καράμπελα – Καραβουσάλη.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.