Διαρρήκτης για κλάματα στον Άγιο Δημήτριο (VIDEO)




Διαρρήκτης για κλάματα αποδείχτηκε ο συγκεκριμένος όπως βλέπετε στο οπτικό υλικό του Debater. Ξημερώματα Σαββάτου λίγο πριν τη μια, ο δράστης – καπνιστής – πριν παραβιάσει την είσοδο του γνωστού φούρνου – ζαχαροπλαστείου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Αποτέλεσμα να τον καταγράψουν οι εξωτερικές κάμερες.

Με την τρίτη προσπάθεια κατάφερε τελικά να εισέλθει στον χώρο του γνωστού φούρνου – ζαχαροπλαστείου.

Με ένα μαδέρι διακρίνεται να προσπαθεί να σηκώσει την πόρτα, εκείνη τη στιγμή όμως περνάει κάποιο όχημα, φοβάται και φεύγει από την είσοδο λίγο πιο μακριά. Μόλις σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κάποιος, πάει ξανά στο σημείο και προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα. Ξανά όμως αντιλαμβάνεται ότι κάποιος περνάει και απομακρύνεται και πάλι, την τρίτη φορά επιστρέφει και μπαίνει «σαν κύριος…».

Αφού μπήκε έκρυψε τα χαρακτηριστικά του και πήγε απευθείας στο ταμείο. Εκεί άνοιξε το συρτάρι της ταμειακής και πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό.



Φεύγοντας όμως ξέχασε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο το οποίο και εντόπισε η ιδιοκτήτρια του φούρνου – ζαχαροπλαστείου. Οι αρχές έχουν πάρει αποτυπώματα από το σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη.

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του Debater καρέ – καρέ τις κινήσεις του… γκαφατζή διαρρήκτη:

Όπως τονίζει η ιδιοκτήτρια έχει ξανά πέσει θύμα διάρρηξης η ίδια και όπως λέει: «ευτυχώς δεν ήμασταν μέσα…»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.