Γλυφάδα: Θύμα διάρρηξης ο ποδοσφαιριστής Ούγκο Σόουζα




«Χρυσή» διάρρηξη στην οικία πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης σημειώθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής απουσίαζε για αρκετές ώρες από το σπίτι του, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι κλέφτες και έφυγαν με λεία αξίας 30.000 ευρώ. Οι δράστες, όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας και εισήλθαν στη μονοκατοικία.

«Σάρωσαν» τα δωμάτια, το σαλόνι και τους βοηθητικούς χώρους και εντόπισαν πολύτιμα κοσμήματα και ρολόγια. Ο 30χρονος σέντερ μπακ το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, το βρήκε λεηλατημένο. Ενημέρωσε την αστυνομία και στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια Γλυφάδας, δήλωσε ότι οι δράστες του άρπαξαν 2 ρολόγια Armani, 1 ρολόι Franklin, 1 ρολόι Cerruti, 10 χρυσά περιδέραια με διαμάντια, 1 χρυσό περιδέραιο Versace, 15 ζευγάρια χρυσά σκουλαρίκια με διαμάντια, 7 ζευγάρια γυαλιά επώνυμων οίκων και 4 ναργιλέδες.

Ο Ούγκο Σόουζα προσδιόρισε την αξία των κλοπιμαίων στις 30.000 ευρώ. Η μονοκατοικία στην οδό Αγίου Νικολάου, ερευνήθηκε από την σήμανση για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Η Ασφάλεια Γλυφάδας αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που ίσως έχουν καταγράψει τις κινήσεις των… «θεριακλήδων» διαρρηκτών.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.