Έτσι έκλεβε τσάντες στο αεροδρόμιο ο 28χρονος (VIDEO)




Στη σύλληψη ενός 28χρονου που άρπαζε πορτοφόλια και τσάντες από ανυποψίαστους τουρίστες προχωρήσαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας του Αεροδρομίου.
Ντυμένος σαν τουρίστας που περιμένει την πτήση του ένας 28χρονος από την Συρία έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Με απόλυτη ψυχραιμία, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι στην καφετέρια του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος υπάρχουν εκατοντάδες πολίτες, αρπάζει την μαύρη τσάντα ενός άνδρα που κάθεται ακριβώς πίσω του. Αφού την αφαιρέσει, σηκώνεται και φεύγει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη δράση του
Δεν είναι όμως το μοναδικό θύμα του θρασύτατου κακοποιού. Σε άλλο βίντεο που αποκαλύπτει το MEGA καταγράφεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ο τρόπος δράσης του.

Φορώντας ξανά λευκή μπλούζα και ένα καπέλο πλησιάζει τουρίστες που στέκονται όρθιοι διπλά σε μια κολώνα. Χωρίς δεύτερη σκέψη τους αρπάζει μια τσάντα πλάτης, όμως αντί να φύγει γυρνά και τους κοιτά επιδεικτικά. Εκείνοι όμως δεν έχουν αντιληφθεί ότι τους έχει κλέψει.

Προκλητικός και ατάραχος ο «ελαφροχέρης»
Ο 28χρονος εκμεταλλευόταν και την παραμικρή αδράνεια των τουριστών. Σε αυτό το βίντεο πλησιάζει ένα ζευγάρι που κάθεται στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου. Ο κακοποιός δεν διστάζει και πλησιάζει από πίσω τον άνδρα και χωρίς να τον αντιληφθεί του αρπάζει την τσάντα σε δευτερόλεπτα.



Ο 28χρονος είναι παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ. Η πρώτη του σύλληψη έγινε το 2014 στο Φαρμακονήσι, όταν ήρθε παράνομα στην Ελλάδα και κατηγορήθηκε για μεταφορά μεταναστών.

Από τότε μπαινοβγαίνει στις φυλακές και παρά το γεγονός ότι έχει τόσο βαρύ παρελθόν με εντολή εισαγγελέα μετά και την νέα του σύλληψη αφέθηκε… ελεύθερος.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Αεροδρομίου προκύπτει ότι μόνο το τελευταίο διάστημα είχε διαπράξει τουλάχιστον πέντε κλοπές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.