Φεστιβάλ Ηλιούπολης: Το αναλυτικό πρόγραμμα




Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης προσκαλεί και φέτος τους φίλους του Θεάτρου και της Μουσικής στο καθιερωμένο ραντεβού με καταξιωμένους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, στο Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής».  

Από την Παρασκευή 26 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, τηρώντας πάντα το υψηλής ποιότητας προφίλ του, το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τις πιο  πολυαναμενόμενες παραγωγές του φετινού καλοκαιριού, με έμφαση στο αρχαίο δράμα και τη σύγχρονη αναπαράστασή του από εμπνευσμένους σκηνοθέτες.

Παράλληλα, αγαπημένοι τραγουδοποιοί και ερμηνευτές θα μας παρασύρουν από τους παραδοσιακούς και λαϊκούς ήχους της πατρίδας μας  σε έντεχνα ακούσματα, μέχρι το εξαιρετικά ενδιαφέρον hip hop ρεπερτόριο της νέας γενιάς.

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης παραμένει μέσα στα χρόνια σταθερό στην αισθητική του, δίνοντας βήμα σε όλους τους δημιουργούς που επιμένουν, παρά τις όλο και πιο δύσκολες συνθήκες, να πειραματίζονται, να εμβαθύνουν, να ψυχαγωγούν και να προτείνουν, επί της ουσίας, μία διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων, ενάντια στην ασχήμια των καιρών…



Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»

Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9923840.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00 

Προπώληση εισιτηρίων:

• Ηλεκτρονική (Viva.gr ή Ticketservices.gr)

• Βιβλιοπωλείο «Περί βιβλίου», από 25/8 (Ελ. Βενιζέλου 138, 2109946717, Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων)

Τις ημέρες των εκδηλώσεων,  το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ.Κιντής» θα είναι ανοιχτό από  τις 19:30, και θα διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά για την εκδήλωση της ημέρας.

Προσβασιμότητα:

Η πρόσβαση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης “Δημήτρης Κιντής” εξυπηρετείται από τις παρακάτω γραμμές του ΟΑΣΑ, που πραγματοποιούν στάσεις  πολύ κοντά στο Θέατρο:

• Γραμμή 237 (αφετηρία Μετρό Δάφνης), στάση Νησάκι ή στάση Αστυνομία ή στάση Σχολεία (προς Δάφνη)

• Γραμμή 140 (αφετηρία Πολύγωνο), στάση στην Πλατ. Παλαιών Πατρών Γερμανού-ΙΚΑ

• Γραμμή 201 (Μετρό Αγίου Δημητρίου), στάση στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού-IKA 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9940699

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.