Σοβαρό τροχαίο με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Ηλιούπολη




Σε σοβαρό τροχαίο στην Ηλιούπολη, ενεπλάκησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικήε Αττικής: “Oι συνάδελφοί μας οι οποίοι υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., καθημερινά δίνουν σκληρή μάχη για την πάταξη του εγκλήματος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Εκτός των κινδύνων που αντιμετωπίζουν λόγω της φύσης του επαγγέλματος του Αστυνομικού, ως δικυκλιστές είναι lεκτεθειμένοι στα οδικά ατυχήματα, λόγω της καθημερινής κίνησής τους με τις μηχανές.

Δυστυχώς, ακόμη ένα ατύχημα σημειώθηκε εν ώρα υπηρεσίας τους. Ειδικότερα, κατά την εκτέλεση βραδινής βάρδιας την Πέμπτη 11/08 προς Παρασκευή 12/08 στην περιοχή της Ηλιούπολης, η Ομάδα 305-2 της ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με όχημα που οδηγούσε πολίτης.

Ευτυχώς, τα χειρότερα αποσοβήθηκαν καθώς οι συνάδελφοί μας, σε αυτήν την άτυχη στιγμή θα μπορούσαν ακόμα και να είχαν χάσει τη ζωή τους. Τα γρήγορα αντανακλαστικά τους και η εμπειρία τους, στάθηκαν πολύτιμοι σύμμαχοί τους.



Ευχόμαστε από καρδιάς γρήγορη ανάρρωση στους συναδέλφους μας και φυσικά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, θα τους στηρίξει με κάθε τρόπο.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.