Πόρτο Ράφτη: Η όμορφη παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα αναστενάζει!





Έξαλλοι είναι οι δημότες του Πόρτο Ράφτη με την κατάσταση που επικρατεί στην κατά τ΄ άλλα όμορφη παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά η κατάσταση είναι τριτοκοσμική, υπάρχουν σκουπίδια και στην παραλία και στον χώρο του πάρκινγκ, ενώ οι επί πληρωμή ξαπλώστρες και οι ομπρέλες καταλαμβάνουν πολύ χώρο και δεν περισσεύει καθόλου χώρος για τους λουόμενους που δεν θέλουν να πληρώσουν.

Αλλά καλύτερα διαβάστε τι λένε οι ίδιοι…

“Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου ακούει;

Η όμορφη παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα αναστενάζει!
Στη τριτοκοσμική κατάσταση που ζούμε:



Ο Δήμος παραπέμπει στο Λιμενικό Ταμείο. Προφανώς λέγεται Ταμείο διότι εισπράττει χρήμα. Αλλά δεν ξοδεύει για να συντηρεί σε ανθρώπινη κατάσταση τους χώρους που εκμεταλλεύεται.
ΕΛΕΟΣ!”.

Την ίδια ώρα που κι άλλος κάτοικος για την ίδια παραλία του Αγιου Σπυρίδωνα αναφέρει:

“Μήπως γνωρίζει κανένας από πότε, και με ποιο δικαίωμα, κάποιος, όποιος και αν είναι αυτός, μετατρέπει μια δημόσια παραλία όπως την παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα, σε ιδιωτική;

Ουσιαστικά δεν υπάρχει χώρος για να κάνεις μια βουτιά χωρίς να πληρώσεις ξαπλώστρα. Το φετινό αίσχος δεν εχει προηγούμενο. Μάλιστα εχει προστεθεί και επιπλέον σειρά ξαπλώστρες ομπρέλες, σε απόσταση 2,5 μ από τη θάλασσα.

Κατά τη γνώμη του δημάρχου λοιπόν, είναι απόλυτα φυσιολογικό, να αποκλείεται η πρόσβαση σε μια κατ´ εξοχήν δημόσια παραλία, όπου τα τελευταία 50 χρόνια (τουλάχιστον) ο κόσμος (μόνιμοι κάτοικοι και μη) μπορούσε να απολαύσει το μπάνιο του χωρίς να πληρώνει νταβατζιλίκι. Ντροπή! Ντροπή χωρίς όριο όμως!”. Πηγή: anatolika24.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.