Πήγασος Αγίου Δημητρίου: Aρχίζουν στις 5 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις




Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων, για όλα τα τμήματα Στίβου, την ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είναι ένα από τα κορυφαία σωματεία στίβου στην Ελλάδα με πολλές και συνεχείς διακρίσεις καθώς και άριστη οργάνωση , με προπονητική έδρα το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου.

Μέλος του ΣΕΓΑΣ , με Αθλητική Αναγνώριση και εγγεγραμμένο στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. .

Από το 2016 δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη και απόλυτα οργανωμένη ακαδημία στίβου για παιδιά 5 εως 13 ετών στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου. Σκοπός της Aκαδημίας μας είναι η προαγωγή της υγείας και της φυσικής ευεξίας, αύξηση της δύναμης, της ταχύτητας, της αντοχής, η βελτίωση της ευλυγισίας και τέλος η καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και της αυτοπειθαρχίας.



Ο Γ.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στελεχώνεται από καταξιωμένους προπονητές ,αναγνωρισμένους πτυχιούχους με τεράστια εμπειρία τόσο ως αθλητές όσο και ως Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Προπονητές. Η εμπειρία τους αυτή μεταφράζεται σε ανάδειξή εκατοντάδων ταλέντων , στην κατάκτηση αμέτρητων Πανελληνίων και Διεθνών διακρίσεων που φτάνουν μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο οι αθλητές μας κατέκτησαν Πανελλήνιες διακρίσεις και μετάλλια και συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα Στίβου σε Διεθνείς διοργανώσεις , φέρνοντας τον σύλλογό μας ανάμεσα στα κορυφαίους Πανελλαδικά συλλόγους του αθλήματος.
Σας περιμένουμε να ζήσουμε τον Στίβο καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου (ΕΙΣΟΔΟΣ από ΚΕΡΚΙΔΕΣ, Λεωφ.Αγίου Δημητρίου).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 6970.88.62.33 & 6942.58.63.54
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ : 1ος όροφος Κερκίδων (Λεωφ.Αγίου Δημητρίου) , Καθημερινά 17:00 – 19:00

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.