“Θερινή Μπουάτ ο Άλιμος” – Δωρεάν συναυλία με την Ελένη Δήμου




Στο πρώτο μέρος της συναυλίας η Ελένη Δήμου έρχεται στη θερινή μπουάτ με ένα μουσικό πρόγραμμα με γενικό τίτλο:
«Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια»

Η φωνή της ιδιαίτερη , η παρουσία της ξεχωριστή. Αγαπημένη ερμηνεύτρια η Ελένη Δήμου πολλών γενιών, δεν έχει πάψει να εντυπωσιάζει, από το φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης του 1980 μέχρι και σήμερα. Η μοναδικότητα της φωνής και η ικανότητα της να αποτυπώνει με ακρίβεια, όσα αποπνέουν οι στίχοι των τραγουδιών της, ενώνει το κοινό διαφορετικών ηλικιών .
Ας την απολαύσουμε, λοιπόν και ας αφήσουμε να μας ταξιδέψει με την υπέροχη φωνή της, σε μια διαδρομή αγαπημένων τραγουδιών, δικών της και όχι μόνο.
Μεγάλες επιτυχίες, αλλά και τραγούδια που τα ξέρουμε λιγότερο, η Ελένη Δήμου έρχεται σαν αγκαλιά να μας τα θυμίσει και να μας τα αποκαλύψει, κάτω απ’το φως των αστεριών.
Θα ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες της:
Ετοιμάζω ταξίδι, δεν πιστεύω, πάρε πασά μου, προσωπικά, δεν με νοιάζει, ψεύτρα ζωή, το φεγγάρι στην ταράτσα, πάρε με, άκου λοιπόν, εξουσίες, κατά βάθος αλεπού, κ.α.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας ο Παντελής Αμπαζής σε δικά του τραγούδια περιΩπής και ένα μικρό αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Παρασκευή 12/8/2022 9μμ
Θέατρο Μαίρη Αρώνη
Άλιμος



Ο Δήμος Αλίμου σας προσφέρει δωρεάν μουσικές βραδιές “κάτω απ’ το φως των αστεριών”.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 24 Ιουνίου έως 24 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., το Ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Πλ. Καραϊσκάκη / Κλούβα, Άνω Καλαμάκι) μεταμορφώνεται σε υπαίθρια θερινή μπουάτ και φιλοξενεί ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις, με αγαπημένους καλλιτέχνες και ελεύθερη είσοδο για όλους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.