Εφιάλτης στη Βούλα για 60χρονη: Τη βίασε 49χρονος αλλοδαπός άστεγος




Εφιαλτικές στιγμές έζησε 60χρονη γυναίκα στα χέρια του αλλοδαπού βιαστή της στη Βούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θύτης είναι ένας 49χρονος άστεγος Βούλγαρος, στον οποίο η γυναίκα πήγαινε τακτικά φαγητό. Το βράδυ της Παρασκευής, του πήγε φαγητό και ένα μπουκάλι κρασί στο παράπηγμα που έχει φτιάξει ο ίδιος στην περιοχή. Μόλις η γυναίκα πλησίασε, την άρπαξε από το χέρι και την οδήγησε μέσα στο παράπηγμα όπου τη βίασε.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Vradini.gr, η γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση, επέστρεφε στο σπίτι της και δεν ανέφερε αμέσως τον βιασμό της. Την επόμενη ημέρα το μεσημέρι αποκάλυψε στο γιο της, την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε και του περιέγραψε λεπτομέρειες για το σημείο του βιασμού.

Ο νεαρός μπήκε στο αυτοκίνητό του, πήγε στο παράπηγμα και βρήκε τον άστεγο από την Βουλγαρία. Μετά από λίγη ώρα ήρθε και η μητέρα του που αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον δράστη. Τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση, στο σημείο έφτασε πλήρωμα περιπολικού που συνέλαβε τον 49χρονο αλλοδαπό.

Οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα Ασφάλειας, όπου η 60χρονη κατέθετε παρουσία ψυχολόγου, και κατονόμασε τον Βούλγαρο ως τον δράστη που την βίασε. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σήμερα απολογείται στον Ανακριτή.



Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 20-08-2022 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 49χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.
Στις 19-8-2022, το βράδυ, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου διαμένει, προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη σε βάρος ημεδαπής.
Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.