Γλυφάδα: Vital Blue, ένα αστικό κτίριο που εστιάζει στην αρχιτεκτονική, το design και τις υπηρεσίες




Ένα κτίριο που καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες για ποιοτική αστική διαβίωση και τις επανερμηνεύει στο πνεύμα της αθηναϊκής Ριβιέρας: ο λόγος για το Vital Blue, ένα αστικό κτίριο με 8 πολυτελείς κατοικίες πολλαπλών επιπέδων στη Γλυφάδα, που εστιάζει στην αρχιτεκτονική, το design και τις υπηρεσίες. 

«Σήμερα οι αγοραστές ακινήτων συνδυάζουν το όνειρό τους για άνετη ζωή εντός της πόλης με τα στοιχεία και τις ποιότητες που παλιότερα χαρακτήριζαν αποκλειστικά υψηλών προδιαγραφών ιδιωτικές κατοικίες. Οι νέοι χώροι που ανταποκρίνονται σε αυτή την επιθυμία συνδυάζουν τη σταθερότητα των παροχών μιας μόνιμης κατοικίας με την ανάλαφρη αίσθηση της χαλάρωσης και της ανάπαυλας της εξοχικής κατοικίας», λέει ο Ιωσήφ Αραμπατζής, ιδρυτής της τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.

«Η Γλυφάδα, “πρωτεύουσα” της αθηναϊκής Ριβιέρας, διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που προσελκύουν τους επενδυτές. Ειδικά το Vital Blue, το οποίο βρίσκεται στο Golf της Γλυφάδας και 300 μέτρα από τη νότια είσοδο του Πάρκου του Ελληνικού, σε μια περιοχή που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κατοίκησης μέσα στον αστικό ιστό, όντας ταυτόχρονα σε επαφή με τη φύση και τη θάλασσα. Το Vital Blue αντικατοπτρίζει την “υποχρέωση” της αρχιτεκτονικής να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες ώστε ο άνθρωπος να απολαμβάνει τη ζωή στο βέλτιστο σενάριό της. Έχουμε φροντίσει να φτιάξουμε το ιδανικό περιβάλλον ώστε οι ένοικοι να βιώνουν με ηρεμία και ασφάλεια την καθημερινότητά τους. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρουν ποιότητα ζωής, χωρίς να κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε “δούλοι της τεχνολογίας”. Η καλοπέραση δίνεται με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο, μέσα από μια πολυτέλεια που δεν επιδιώκει τον εντυπωσιασμό αλλά τη δημιουργία των σωστών συνθηκών που δίνουν χώρο στα σημαντικά ζητήματα της ζωής», καταλήγει. Δείτε περισσότερα στο: lifo.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.