Βγαίνει στο σφυρί το «παλάτι» της Ειρήνης Αθανασιάδη στο Ελληνικό




Ένα ιδιαίτερα «βαρύ» όσο και «επώνυμο» σφυρί έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει στις αρχές Οκτωβρίου. Και τούτο καθώς αφορά την έπαυλη της Ειρήνης Αθανασιάδου, -της γνωστής οικογένειας που στο παρελθόν εξέδιδε τις εφημερίδες Βραδυνή και Ναυτεμπορική-, στην περιοχή του Ελληνικού και μάλιστα μια ανάσα από την έκταση του πρώην αεροδρομίου όπου θα λάβει χώρα το mega project της Lamda Development.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το newmoney, ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου, με επισπεύδουσα την Intrum και με συνολική τιμή πρώτης προσφοράς 6,73 εκατ. ευρώ.

Το ποσό της κατάσχεσης είναι 450.000 ευρώ, το οποίο «αποτελεί μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας σύμφωνα με την από 23-12-2021 επιταγή της προς πληρωμή (εκτέλεση) και σύμφωνα με τις στην επιταγή της αναφερόμενες διακρίσεις, ρητώς επιφυλασσόμενη για την είσπραξη του συνόλου αυτής, εντόκως, νομίμως μετά των εξόδων εκτελέσεως, έως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σ’ άλλον πλειστηριασμό», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά. Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο: newmoney.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.