Έσωσαν από την σφαγή αρνάκι – Το είχαν κάνει…τάμα




Το αρνάκι βρέθηκε δεμένο στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο τέρμα Περάματος. Ήταν ένα τάμα από κάποιον που θεωρούσε τον εαυτό του πιστό. Ναι, συμβαίνουν ακόμα αυτά. Και ας είμαστε στο 2022 και θέλουμε να θεωρούμαστε ευρωπαϊκή χώρα. Κάποιος αποφάσισε να θυσιάσει τον Μπέλο σαν τάμα σε κάποιον άγιο. Ευτυχώς σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των εθελοντών μαθαίνουμε από τις Glezakou Tselekidou Filio, υπεύθυνη διαχείρισης ζώων του δήμου και Eleni Sakareli.

Μέσα στη ζέστη και τον ήλιο, το ζώο πρέπει να ήταν εκεί μέρες. Ευτυχώς το εντόπισαν κάποιοι άνθρωποι που δεν περίμεναν ποτέ ότι θα συναντήσουν, και στην Αθήνα μάλιστα, κάτι τέτοιο.

Ο Δήμος Περάματος και το τμήμα αδέσποτων κατόπιν έκκλησης του Λιμεναρχείου, παρέλαβε για να διαχειριστεί το ανεπιτήρητο παραγωγικό ζώο.

Οι εθελοντές αναφέρουν ότι οι επιλογές ήταν δύο: Είτε να δοθεί σε νόμιμο εκτροφέα σαν παραγωγικό ζώο είτε να βρεθεί μια ελεύθερη φιλοζωική φάρμα ώστε να ζήσει χωρίς να πάθει ποτέ τίποτα. Θα γίνει φυσικά το δεύτερο.



Ο όμορφος Μπέλος ψάχνει σπίτι με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.💗💗 Ενδιαφέρεται κανείς που θα τον αγαπήσει πραγματικά και θα είναι η παρέα του; Στείλτε εδώ μήνυμα: 👉🏻Eleni Sakareli

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected] Πηγή: petpet.news

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.