Τραγούδια από το θέατρο απόψε στο Φεστιβάλ Γλυφάδας




Μια μουσική βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς, μια παράσταση γεμάτη κέφι και μπρίο απόψε στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας ! Ο Κωνσταντίνος Φάμης και η Μαριάννα Πολυχρονίδη ερμηνεύουν «τραγούδια επί σκηνής» και ζωντανεύουν θεατρικές παραστάσεις που άφησαν ιστορία. Το «Χάρτινο το φεγγαράκι» μπερδεύεται με την «Κουτσομπόλα» και την «Όμορφη πόλη» σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι συναισθημάτων. Τα πιο γνωστά τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Κραουνάκη και άλλων μεγάλων θα ακουστούν στο θέατρο της Γ΄ Μαρίνας, σε μια βραδιά που θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. και θα μείνει αξέχαστη.

Χθες, οι 15 50 και ο Δημήτρης Σταρόβας ξεσήκωσαν το κοινό με μεγάλες επιτυχίες, χαρίζοντας ατελείωτες στιγμές κεφιού και ζωντάνιας. «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να έχουμε τέτοιας εμβέλειας καλλιτέχνες και να μας ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους. Κάθε μέρα έχουμε γιορτή στη Γλυφάδα μας», τόνισε, μιλώντας στο πολυπληθές ακροατήριο, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Μαζί του η Πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ -του Νομικού Προσώπου του Δήμου Γλυφάδας για τα Πολιτιστικά, που διοργανώνει τις εκδηλώσεις- Μαίρη Παπάζογλου, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Σάσα Πατεράκη, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, καθώς και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Βαμβακερού.

Θερμή παράκληση να μπαίνετε καθημερινά στο www.glyfada.gr/festival και να παρακολουθείτε το πρόγραμμα, διότι ενδέχεται να υπάρχουν ανατροπές λόγω Covid. Η ενημέρωση και από την παρούσα σελίδα στο fb είναι βεβαίως καθημερινή και έγκαιρη για ο,τιδήποτε νεότερο προκύπτει.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, όλες τις μέρες του Φεστιβάλ, υπάρχουν στο χώρο της 3ης Μαρίνας ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για δωρεάν μεταφορά των πολιτών. Τα δρομολόγια των λεωφορείων έχουν ως ακολούθως :



ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

#Glyfadafestival2022

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.