Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας είναι και πάλι εδώ




Τρεις μήνες θεάματος και πολιτισμού, τρεις μήνες με συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές και σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Το θέατρο της παραλίας στήνεται ξανά, ύστερα από δύο χρόνια, για να χαρίσει μοναδικές στιγμές και αξέχαστες καλοκαιρινές και φθινοπωρινές βραδιές. «Η αλήθεια είναι πως μας είχε λείψει πολύ. Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας είναι και πάλι εδώ και περιμένει μικρούς και μεγάλους για τρεις μήνες πολιτισμού, ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Μπείτε στο www.glyfada.gr/festival και δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα», επισημαίνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Μετά τη νοσταλγική προσέγγιση του Drive-In Festival των προηγούμενων δύο ετών, λόγω των συνθηκών με την πανδημία, επανερχόμαστε: Στο ανοιχτό μας θέατρο στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας και σε παιδικές χαρές της πόλης μας (για κάποιες από τις παιδικές εκδηλώσεις), στο Φεστιβάλ που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας ! Το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ μας ξεκινά στις 5 Ιουλίου – το δεύτερο μέρος έρχεται το Σεπτέμβριο: Αρχίζει επομένως ένα «γεμάτο» τρίμηνο μεγάλων συναυλιών, μοναδικών κινηματογραφικών προβολών και σπουδαίων θεατρικών παραστάσεων. Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. (στις 8:00 μ.μ. για τις παιδικές παραστάσεις) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τη στήριξη των δικαιούχων των κοινωνικών δομών της πόλης μας. Καλό μήνα και καλό πολιτιστικό καλοκαίρι».

Μπείτε στο http://www.glyfada.gr/festival και δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα!

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με τη στήριξη του πολιτιστικού φορέα Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου, η οποία τονίζει:

«Είναι για εμάς χαρά και τιμή να μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτό το σπουδαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων, να προσφέρουμε στους κατοίκους της πόλης μας αλλά και σε όσους επισκέπτες το επιθυμούν δωρεάν ποιοτικές βραδιές, που θα αποτελέσουν ανάσα για όλους μας και θα μας γεμίσουν ενέργεια και δύναμη».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.