Την Δευτέρα η συναυλία 1550 και Σταρόβα – Σήμερα η Μαριώ




Ακυρώθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο συγκρότημα, η συναυλία των 1550 και του Δημήτρη Σταρόβα που ήταν προγραμματισμένη για χθες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας. Η συναυλία μεταφέρεται για την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο της Γ΄ Μαρίνας.

Ακυρώνεται για σήμερα και η παράσταση κουκλοθέατρου στην παιδική χαρά Παλμύρας, λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Σήμερα στις 8:30 μ.μ. μια μοναδική βραδιά μας περιμένει στο παραθαλάσσιο θέατρο της Γλυφάδας μας. Η μεγαλύτερη εν ζωή ρεμπέτισσα, η Μαριώ, μαζί με τον ταλαντούχο Λάμπρο Καρελά, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο και Μικρασιάτικο τραγούδι, θα μας ταξιδέψουν με ακούσματα γνώριμα και αγαπημένα -ρεμπέτικα, παλιά και σύγχρονα λαϊκά, σμυρναίικα, παραδοσιακά, δημοτικά και νησιώτικα- σε μια ανεπανάληπτη εκδήλωση.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να περιλαμβάνει επιλογές για όλους και, όπως τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου «είναι μεγάλη η χαρά μας να βλέπουμε καθημερινά τους συμπολίτες μας να απολαμβάνουν πολιτισμό στην πόλη μας. Σινεμά, θέατρο, συναυλίες αλλά και κουκλοθέατρο για τα παιδιά μας, φτιάχνουν ένα καλοκαίρι που μας κάνουν να μη θέλουμε να φύγουμε από τη Γλυφάδα μας». Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ γίνονται με τη στήριξη του Κ.Α.Π.ΠΑ. Γλυφάδας και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου.Η είσοδος είναι πάντα ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival



Το θέατρο της Γ΄ Μαρίνας κατακλύστηκε από κόσμο που παρακολούθησε την εξαιρετική ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», μια διεθνή κινηματογραφική παραγωγή για την επίγεια ζωή του Αγίου Νεκταρίου. «Σας καλωσορίζουμε και ελπίζουμε να απολαμβάνετε αυτές τις όμορφες εκδηλώσεις εδώ, στην παραλία μας, που κλείνουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο την κάθε μέρα μας. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε πολλή μουσική αλλά και σινεμά και θέατρο», τόνισε προλογίζοντας τη βραδιά ο Αντιδήμαρχος Εσόδων και Προγραμματισμού Δημήτρης Νιτσιόπουλος. Την ταινία παρακολούθησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νέας Γενιάς Ελένη Καράχου – Σκούταρη, ο τ. Αντιδήμαρχος Υγείας, νυν Δημοτικός Σύμβουλος, ιατρός παθολόγος Νίκος Βρυζίδης και η Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας Γεωργία Βαμβακερού.

#Glyfadafestival2022

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.