Μήνυση κατά του νοσοκομείου κατέθεσαν οι γονείς του 16χρονου που έχασε τη ζωή του

Συγγραφέας
17 Ιουλίου, 2022
1 λεπτό διάβασμα

Οι γονείς του 16χρονου Λευτέρη που άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Παίδων ”Αγία Σοφία”, κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου του νοσοκομείου Ρόδου, στο οποίο είχε μεταφερθεί στις 21 Μαΐου 2022 με σοβαρά προβλήματα.

Έστειλαν σπίτι του τον 16χρονο χωρίς να τον εξετάσουν
Οι γιατροί του έδωσαν αντιπυρετική αγωγή και το έστειλαν στο σπίτι του χωρίς να του κάνουν, όπως αναγράφεται στη μήνυση ούτε μια απλή αιματολογική εξέταση που θα μπορούσε να δείξει το σταφυλόκοκκο δεν έγινε.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η ΕΡΤ, το παιδί χειροτέρευσε, μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο Ρόδου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” όπου και κατέληξε.

”Είχε υποβληθεί σε 4 εγχειρήσεις”
“Δεν είναι δυνατόν οι γιατροί να μην λάβουν υπόψιν τους τις ιατρικές εξετάσεις που κρατούσε η μητέρα του 16χρονου. Είχε υποβληθεί σε 4 εγχειρήσεις ο μικρός”, δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρίκα Κρικοπούλου. “Υπήρξε ολιγωρία από το νοσοκομείο και στις δυο φορές που μεταφέρθηκε εκεί ο Λευτέρης”, σημείωσε η κ. Κρικοπούλου.



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας