South Αλίμου: Στον Ανδρέα Κονδύλη η μπάλα του “καλύτερου συμπαίκτη”




South Αλίμου: Γιορτή ανόδου για Ανδρικό και Παιδικό
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε ο 4ος ετήσιος χορός της South Αλίμου, σε γήπεδα κατάμεστα από Αλιμιώτες αθλητές, μέλη και φίλους του Συλλόγου. Τα μπασκετάκια στην οδό Λυσικράτους γέμισαν με χαμόγελα το Σάββατο 18 Ιουνίου και οι λόγοι ήταν πολλοί.
Δεύτερη θέση και βράβευση του παιδικού τμήματος του συλλόγου που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ρεκόρ 20 – 1, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Εσκανα.

Βράβευση και για το ανδρικό τμήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης και την άνοδο στην Β’ Εσκανα, με μία ξέφρενη πορεία με μόλις 5 ήττες και πολλά επιμέρους ρεκόρ.
Απονομή διπλωμάτων στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών και τους προπονητές τους, για την ολοκλήρωση μιας γεμάτης σεζόν, πέρα και μακριά από τις σκιές της πανδημίας. Οι Ακαδημίες της South Αλίμου, οι οποίες χωρίζονται σε 17 τμήματα ηλικιών 5 έως 16 ετών, πλαισιώνονται από αδειοδοτημένους προπονητές και αποτελούν το βασικό άξονα ανάπτυξης του Συλλόγου.

Τέλος η μπάλα του “καλύτερου συμπαίκτη” στη διαδρομή των αθλητικών δρώμενων της πόλης, δεν θα μπορούσε παρά να δοθεί στην δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, όπου πέρα και πάνω από όλες τις αντιξοότητες, κατορθώνει να στηρίζει και να ανυψώνει τον τοπικό αθλητισμό.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.