Mαφιόζικη εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου, στον Γέρακα (VIDEO)




Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι το πρωί, σε ιδιοκτήτη βενζινάδικου, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα.

Πρόκειται για έναν 38χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έπεσε νεκρός λίγο μετά τις 08:00 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τουλάχιστον τρεις άνδρες έφθασαν στο σημείο της επίθεσης με ένα κλειστό βαν και γάζωσαν με καλάσνικοφ τον άτυχο άνδρα. Στο σημείο βρέθηκαν 25 κάλυκες

Η ενέδρα
Σύμφωνα με το irafina.gr, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη. Την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το βενζινάδικο και βγήκε έξω από το όχημα, ένα λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα τον πλησίασε και τον “γάζωσαν” κυριολεκτικά με σφαίρες.

Μάλιστα οι ταμπέλες και η τζαμαρία από το γειτονικό κατάστημα γέμισαν με τρύπες!



Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν με το βαν, το οποίο έκαψαν κοντά στην περιοχή της δολοφονίας, από όπου και αποχώρησαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού προς την περιοχή του Ασπροπύργου.

Το καμένο βαν βρέθηκε στην οδό Κατράκη στην Παλλήνη.
Δείτε το βίντεο του irafina:

Οι κάμερες ασφαλείας στο πρατήριο του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, αστυνομικοί της Ασφάλειας «χτενίζουν» την περιοχή και ερευνούν το καμένο λευκό βαν ώστε να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα των δραστών.

Στο παρελθόν, άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα στο ίδιο βενζινάδικο.  Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να είχε απασχολήσει παλιότερα το τμήμα εκβιαστών της Αστυνομίας, ενώ τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.