Χάθηκε άδικα, δεν έκανε κόντρα, δεν είχε πάρει ναρκωτικά (VIDEO)




Ο ειδικός πραγματογνώμονας αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA πως το αυτοκίνητο του τράπερ πήρε κανονικά την στροφή και έπειτα έχασε τον έλεγχο στην ευθεία.
Ήταν 2 Σεπτεμβρίου 2021 όταν ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην παραλιακή.

Η Porsche που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, έπεσε πρώτα σε μία κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους θαυμαστές του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα.

Σήμερα, το πόρισμα για το μοιραίο δυστύχημα ρίχνει φως στα αίτια θανάτου του γνωστού τράπερ.



Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μαδιά, πραγματογνώμονα της οικογένειας του Mad Clip, που μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό. Ήταν η άτυχη στιγμή, ούτε κόντρες, ούτε αλκοόλ, ούτε ναρκωτικά. Ήταν η κακιά στιγμή, για κάποιον λόγο του έφυγε το όχημα. Προσπάθησε να κάνει ανάποδο τιμόνι, πάτησε ενστικτωδώς το φρένο, με αποτέλεσμα να κάνει μια στροφή 180 μοιρών και να καρφωθεί στην κολώνα. Δεν ισχύει ότι έκανε κόντρες, ήταν ξεκάθαρος ο πραγματογνώμονας», τόνισε αρχικά η Άρια Καλύβα.

«Είναι πολλές οι εικασίες και οι υποθέσεις που υπάρχουν. Για 1.000 λόγους μπορεί να μας φύγει ένα αυτοκίνητο στην ευθεία», σημείωσε με τη σειρά του ο κ. Μαδιάς.

Παράλληλα, ο ειδικός πραγματογνώμονας ανέφερε ότι το παράδοξο από την αρχή της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του τραγουδιστή πήρε κανονικά την στροφή και έπειτα έχασε τον έλεγχο, στην ευθεία, πριν καταλήξει στο δέντρο.

«Το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και έφυγε στην ευθεία. Αυτό μας προβλημάτισε από την αρχή, μήπως κάποιο όχημα είχε μπει μπροστά του, κάποιο ζώο, κάποιος άνθρωπος», υπογράμμισε ο ίδιος.

Τέλος, επισήμανε ότι ο δρόμος δεν ήταν ολισθηρός καθώς δεν υπήρχαν νερά πουθενά στο σημείο, ενώ και τα λάστιχα του αυτοκινήτου, παρότι αγωνιστικά, ήταν σε καλή κατάσταση και ασφαλή για οδήγηση και σε κοινούς δρόμους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.