Παραλιακή: Συνελήφθη ο οδηγός του τζιπ που προκάλεσε το τροχαίο με τον ακρωτηριασμό μοτοσυκλετιστή




Στην Τροχαία Καλλιθέας κρατείται ο 50χρονος οδηγός του τζιπ που προκάλεσε το τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην παραλιακή, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό ενός νεαρού οδηγού μοτοσυκλέτας. Ο 50χρονος εμφανίστηκε στην Τροχαία και ενώ είχε παρέλθει το αυτόφωρο, λόγω της σοβαρότητας του τρόπου τέλεσης τροχαίου, ο εισαγγελέας έστειλε το προανακριτικό υλικό στον ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης. Ο οδηγός θα απολογηθεί τη Δευτέρα. Το τροχαίο είχε γίνει έξω από το Club Voe, στον Άλιμο, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όταν το τζιπ έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αριστερό μέρος της μηχανής που οδηγούσε ο νεαρός.

Νωρίτερα ένας ταξιτζής τον είχε δει να κατεβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα τη λεωφόρο Συγγρού. Ο οδηγός του ταξί σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου και προσέφερε στον νεαρό που βρισκόταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο, τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια ο ίδιος εντόπισε στο δρόμο για το πρώην “Ακρωτήρι”, το τζιπ, ένα Land Rover Freelander ανθρακί χρώματος το οποίο είχε σκασμένο λάστιχο. Ο οδηγός του αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει μην έχοντας άλλο τρόπο να διαφύγει. Ο ταξιτζής ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία για τον εντοπισμό του τζιπ. Ο νεαρός οδηγός της μοτοσυκλέτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αττικόν” αλλά δυστυχώς έχασε το αριστερό του πόδι, από την σφοδρή σύγκρουση.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Παραλιακή: Συνελήφθη ο οδηγός του τζιπ που προκάλεσε το τροχαίο με τον ακρωτηριασμό μοτοσυκλετιστή

  • 17/06/2022 at 5:28 μμ
    Permalink

    Τι να πω τώρα; Χτύπησε πρώτα το νεαρό μοτοσικλετιστή και, αντί να τον βοηθήσει, ως όφειλε, τον εγκατέλειψε και αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Έτσι πονηρός που είναι, εξαφανίστηκε μέχρι να περάσει το αυτόφωρο και πήγε κατόπιν εορτής να παραδοθεί στην Τροχαία. Εκ του ασφαλούς δηλαδή. Δεν ξέρω αν υπάρχει τιμωρία αρκετή για να τον συνετίσει. Που και να υπάρχει δηλαδή, το πόδι τού άτυχου νεαρού δεν πρόκειται να ξαναβγεί.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.