Παλαιό Φάληρο: Νεαρή δημοσιογράφος θύμα επιδειξία




Νεαρή δημοσιογράφος έπεσε θύμα επιδειξία στο Παλαιό Φάληρο, που σταμάτησε το ποδήλατο μπροστά της και αυνανιζόταν.

Μάλιστα, η κοπέλα, οταν είδε τον ανώμαλο, με το σκουριασμένο ποδήλατο με τη λευκή σέλα που φορουσε μπλούζα παραλλαγής και ψάθινο καπέλο, να επιδίδεται στην αισχρή πράξη, πάτησε γκάζι και τον καταδιωξε στα στενά της περιοχής όμως αυτός είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το αδιανόητο συμβάν σημειώθηκε στις 19:50 της Τετάρτης στην οδό Βέρας. Η νεαρή δημοσιογράφος βλέπει τον περίεργο άνδρα με το ποδήλατο και στην προσπάθειά της να παρκάρει, του κορνάρει για να πάει πιο εκεί.

Ο άνδρας τότε φευγει, στέκεται πίσω απο το όχημα της δημοσιογράφου, δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων, κατεβάζει τη βερμούδα και αρχιζει να αυνανίζεται.



Η κοπέλα δεν ειχε προλάβει να βγει από το αυτοκίνητο όταν τον είδε από τον καθρέπτη να την κοιτάζει και να αυτοικανοποιείται. Ομως, δεν χάνει την ψυχραιμία της και αποφασιζει να κινηθεί δυναμικά. Βγαίνει εξω και βάζει τις φωνές σηκώνοντας τη γειτονιά στο πόδι.

Ο ανώμαλος 45χρονος με το ψάθινο καπέλο ανεβαίνει στο ποδηλατο και… γίνεται καπνος.

Η δημοσιογράφος επιβιβάζεται στο όχημα και τον καταδιώκει, όμως δεν καταφέρνει να τον εντοπίσει. Έτσι, καλεί την Αστυνομία και δίνει στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ την περιγραφη του επιδειξία. Πρόκειται για άνδρα γύρω στα 45, με γκρι βερμούδα, μπλούζα παραλλαγής, πιθανότατα Έλληνας ενώ το ποδήλατο είναι παλιό, σκουριασμένο με λευκή σέλα. Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.