Νύχτα τρόμου στο Παλαιό Φάληρο: Έκαψαν και δεύτερη έκθεση αυτοκινήτων (VIDEO)




Nύχτα τρόμου έζησαν οι ένοικοι του διαμερίσματος που βρίσκεται πάνω από την έκθεση αυτοκινήτων την οποία πυρπόλησαν άγνωστοι, στο Παλαιό Φάληρο.

Oι φλόγες έφτασαν μέχρι το μπαλκόνι τους και με την ψυχή στο στόμα βγήκαν στο δρόμο και περίμεναν την Πυροσβεστική να σβήσει τη φωτιά. Eίναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που έκθεση αυτοκινήτων στην περιοχή, γίνεται στόχος εμπρηστών. Αυτή τη φορά οι δράστες πυρπόλησαν αυτοκίνητα, στην οδό Φρύνης 1, στη 1.20 τα ξημερώματα. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα. Ένα αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ άλλα δύο υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Ζημιές προκλήθηκαν και στην πρόσοψη της πολυκατοικίας. Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN



Την 1η Ιουνίου είχε σημειωθεί εμπρηστική επίθεση σε έκθεση με πολυτελή αυτοκίνητα, στη λεωφόρο Αμφιθέας. Τον εμπρησμό είχε αναλάβει η αναρχική ομάδα “Εμπρηστές Τοξοβόλοι”. “Καλούμε σε εμπρηστική καμπάνια σε πολυτελή οχήματα και εταιρικά σε αλληλεγγύη με τον Γιάννη Μιχαηλίδη” ανέφεραν στην προκήρυξη που έστειλαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ για τον εμπρησμό στην έκθεση, στη λεωφόρο Αμφιθέας

Τα αυτοκίνητα που κάηκαν τα ξημερώματα δεν ήταν πολυτελή και η Αστυνομία εξετάζει αν πρόκειται για ενέργεια της συγκεκριμένης ομάδας ή για κάτι άλλο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.