Δωρεάν συναυλία με τον Κώστα Χατζή την Παρασκευή 1 Ιουλίου στον Άλιμο




Ο Δήμος Αλίμου σας προσφέρει δωρεάν μουσικές βραδιές “κάτω απ’ το φως των αστεριών”.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 24/6 έως 24/9/2022, στις 9 μ.μ., το Ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Ελ.Βενιζέλου 14, Άνω Καλαμάκι) μεταμορφώνεται σε υπαίθρια θερινή μπουάτ και φιλοξενεί ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις, με αγαπημένους καλλιτέχνες και ελεύθερη είσοδο για όλους.
Εμφανίζονται:
Κώστας Χατζής 1/7
Ορφέας Περίδης 8/7
Βαγγέλης Γερμανός 15/7
Μπάμπης Τσέρτος 22/7
Λάκης Παπαδόπουλος 29/7
Βασίλης Καζούλης 5/8
Ελένη Δήμου 12/8
Δαυίδ Ναχμίας 19/8
Βαγγέλης Κορακάκης 26/8
Ανδριάνα Μπάμπαλη 2/9
Ρένος Χαραλαμπίδης 9/9
Γεράσιμος Γεννατάς 16/9
Δημήτρης Μεντζέλος 23/9

«Μία ανθρώπινη πρόταση ψυχαγωγίας. Ανοιχτή μουσική σκηνή. Χαμηλόφωνα. Χωρίς υπερβολικά φώτα εντυπωσιασμού. Χωρίς εκκωφαντικό ήχο. Ήρεμα κι απλά. Με ακουστικά όργανα. Με μια κιθάρα, ένα πιάνο, ένα μπουζούκι, μια φωνή. Νωρίς, για να μπορούν να το χαρούν όλες οι ηλικίες. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μόλις πέσει ο ήλιος αρχίζουν οι μουσικές. Και στις 11 μ.μ. σβήνουν τα φώτα, κατεβαίνει η ένταση της μουσικής, ανάβουν τα κεριά. Γινόμαστε όλοι μια παρέα και τραγουδάμε για λίγο ακόμα unplugged, χωρίς μικρόφωνα και ενισχυτές» σημειώνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής των εκδηλώσεων Παντελής Αμπαζής.
Κάθε Παρασκευή στις 9 μ.μ. θα ανεβαίνει στη σκηνή της «θερινής μπουάτ του Αλίμου» ένας διαφορετικός αγαπημένος τραγουδιστής, ενώ κάθε Σάββατο στις 9 μ.μ. το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές παραστάσεις και τα σημαντικότερα τραγούδια από τη δισκογραφία του Παντελή Αμπαζή, με μια σύγχρονη αφαιρετική ακουστική ενορχηστρωτική ματιά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.