«Γιορτή για το παιδί» από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Παλαιού Φαλήρου




Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η “Γιορτή για το παιδί” που διοργάνωσαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Παλαιού Φαλήρου.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το υπέροχο πάρκο του Αγίου Γεωργίου από νωρίς, όπου τα παιδιά και οι γονείς συμμετείχαν στις δραστηριότητες που είχαν οργανωθεί από το προσωπικό και τους συνεργάτες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Και οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από τους 17 στόχους της Ατζέντας της UNESCO, για την Βιώσιμη Ανάπτυξη και οργανωμένες από τις παιδαγωγούς όλων των τμημάτων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα.

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους χάρηκαν και έπαιξαν συμμετέχοντας στις δράσεις και απολαμβάνοντας τον χώρο και τις υποδομές του Πάρκου ενώ παρακολούθησαν και τα καλλιτεχνικά δρώμενα που είχαν οργανωθεί μέσα σε κλίμα χαράς, γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος τόνισε ότι : «Γιορτάσαμε το τέλος μιας όμορφης και δημιουργικής χρονιάς για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς μας, με μια εκδήλωση παιχνιδιού και διασκέδασης, στο καταπληκτικό Πάρκο του Αγίου Γεωργίου Παλαιού Φαλήρου, το οποίο πλημμύρισε από χαμόγελα και άδολη αγάπη. Τα παιδιά, με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ανακύκλωσαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και παρακολούθησαν κουκλοθέατρο, αποχαιρετώντας με κέφι το σχολικό έτος και ανανεώνοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Συγχαρητήρια
σε όλο το προσωπικό και το διοικητικό συμβούλιο, που δημιούργησε τόσο ξεχωριστή ποιοτική εκδήλωση».



Η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαίρη Τρύφων, υπογράμμισε από την πλευρά της, ότι «το προσωπικό των σταθμών έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για την πραγματοποίηση μιας τόσο μεγάλης εκδήλωσης».

H Διεύθυνση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών ευχαριστεί την Υπεύθυνη για τον συντονισμό της δημιουργικής ομάδας Ελευθερία Παναγιωτοπούλου, την Υπεύθυνη Παιδαγωγικής Στοχοθεσίας Εργαστηρίων Ρόη Βασιλοπούλου, τις παιδαγωγούς από τα τμήματα: 1ο Νηπιακό, Κατερίνα Πασκαλογούλαρη, 2ο Νηπιακό Τένια Μανωλίδου, 4ο Νηπιακό Δέσποινα Ξανθοπούλου, 1ο Βρεφικό Πατρίτσια Φραγκούλη, 2ο Βρεφικό Μαρία Ματσούκα και 3ο Βρεφικό Ιωάννα Πέτρου.

Παράλληλα, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους χορηγούς της εκδήλωσης, για την άψογη συνεργασία και συγκεκριμένα: Τo “Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κανακάρη” για την δραστηριότητα της ρομποτικής, την εταιρεία ABC Toys για το δημιουργικό και τα banners, το Kids Radio που έντυσε μουσικά την εκδήλωσή μας, και την Αθηναϊκή Ζυθοποιεία για την χορηγία της.

Μοναδικό θέαμα πρόσφερε η κουκλοθεατρική ομάδα “Κοκου-μουκλό” με την παράσταση “Οικολογήματα” του Βαγγέλη Ηλιόπουλου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.