Αυτοκίνητο έπεσε σε ρέμα στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τρεις Άγιοι έβαλαν τo χέρι τους και το ζευγάρι που επέβαινε στο Ford Fiesta και έπεσε σε ρέμα, στον Άλιμο, βγήκε από μέσα χωρίς ούτε μία γρατζουνιά! Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής στη συμβολή των δρόμων Αγίου Δημητρίου και Αγίου Γεωργίου. Λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Το αυτοκίνητο ενώ κατέβαινε την Αγίου Δημητρίου, πριν τη στροφή, ξέφυγε από την πορεία του και αφού ξήλωσε τα σιδερένια κάγκελα, βρέθηκε μέσα στο ρέμα. Οι αερόσακοι άνοιξαν αλλά ευτυχώς που δεν έπεσε με την “μούρη” αλλά “προσγειώθηκε” στις 4 ρόδες.

Ο οδηγός και η συνοδηγός δεν έπαθαν το παραμικρό. Όπως λένε οι κάτοικοι κάθε λίγο και λιγάκι γίνεται και ένα ατύχημα. Ο δήμος έχει τοποθετήσει πινακίδες και για το όριο ταχύτητας και για την επικινδυνότητα της στροφής. Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα του τροχαίου δεν περνούσε κόσμος από το σημείο, αφού πολλοί άνθρωποι κάνουν περίπατο δίπλα στο ρέμα, ενώ για την ασφάλειά τους έχουν μπει σιδερένια κάγκελα στο πεζοδρόμιο. Ο οδηγός του Fiesta είπε πως πάνω στη στροφή είχε σταματήσει ένα άλλο ΙΧ και στην προσπάθειά του να το αποφύγει, πάτησε φρένο, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κατέληξε στο ρέμα.

Πριν από λίγες ημέρες ένα άλλο ΙΧ είχε “καρφωθεί” πάνω στα κάγκελα. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, στην ομάδα Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! , το μεταλλικό κάγκελο διαπέρασε την καμπίνα του αυτοκινήτου. Όπως λένε οι κάτοικοι στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν δύο παιδάκια που σώθηκαν, πάλι, από θαύμα. Συνοδηγός δεν υπήρχε, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε στα πόδια.



Ο χρήστης Panayiotis Constantinides πρόσθεσε μια φωτογραφία 3D στην ομάδα Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.