Αποκλειστικό: Δημοσκόπηση στα 3Β – Πρώτος σε δυναμική ο Γιώργος Κοκολέτσος




Γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων, πραγματοποίησε πρόσφατα μια μεγάλη έρευνα, στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, πρώτος στον Δείκτη Δυναμικής (Θετικές γνώμες στο σύνολο της εκφρασμένης γνώμης) για την διεκδίκηση της επόμενης θητείας του Δημάρχου, είναι ο Γιώργος Κοκολέτσος, πρώην πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Βουλιαγμένης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν παραιτήθηκε από την θέση του τον περασμένο Ιανουάριο, διαμαρτυρόμενος για την παράλογη επέκταση της μαρίνας Βουλιαγμένης και την αλλοίωση της περιοχής του πανέμορφου κόλπου, τα τοπικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν στα σχετικά δημοσιεύματα, ούτε το όνομά του.

Μία πιθανή υποψηφιότητα του Γιώργου Κοκολέτσου, αλλάζει τα δεδομένα αφού χωρίς καν να έχει ανακοινώσει ακόμη τις προθέσεις του, είναι πρώτος στο Δείκτη Δυναμικής με 79%, πάνω και από τον σημερινό Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος έρχεται δεύτερος με 75% και κατόπιν ακολουθούν ο Κώστας Πασακυριάκος με 62%, ο Δημήτρης Δαβάκης επίσης με 62%, ο Θάνος Ματόπουλος με 58%, ο Μανώλης Δασκαλάκης με 55% και τελευταία στη σχετική λίστα των εν ενεργεία υποψηφίων η Μαρία Σίνα με 46%.



Οι ερωτήσεις έγιναν σε αρκετά μεγάλο δείγμα των δημοτών, προς τα τέλη Μαΐου του 2022, λίγο πριν τη φωτιά που κατέκαψε 4.500 στρέμματα δάσους και άλλαξε για πάντα το τοπίο στο Πανόραμα της Βούλας. Κάτι που βέβαια δεν αποτυπώνει και την οργή των κατοίκων της Βούλας για την μεγάλη καταστροφή και για τις πολλές αστοχίες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.