Έρχεται τον Σεπτέμβριο ο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας




Οι εγγραφές για το 3ο Kallithea Half Marathon, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος άνοιξαν!

Σας περιμένουμε να τρέξουμε μαζί για 3η χρονιά στην υπέροχη διαδρομή μέσα και γύρω από το ΚΠΙΣΝ δίπλα στη θάλασσα με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Νερού!

Ήδη ο Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας μετά από δύο χρονιές έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους αγώνες των δρομέων ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Kallithea Half Marathon αποτελεί και ένα πολύ δυνατό τεστ για όσους πρόκειται να συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Εκτός από τη διαδρομή των 21,1 km θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των 10 km και 5 km αλλά και ο παιδικός αγώνας 2,5 km.



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας είτε μέσα από το www.kallitheahalf.gr είτε στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:30-19:30.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.