G/G στην Καισάρεια, με το κίνητρο στην Τσεχία




Ημιτελικά Κυπέλλου στην Τουρκία, με την Τραμπζονσπόρ να δοκιμάζεται στην έδρα της Καϊσέρισπορ. Στην Τσεχία, το πρωτάθλημα σιγά-σιγά ολοκληρώνεται, με το κίνητρο να είναι ο σημαντικότερος παράγοντας τις τελευταίες αγωνιστικές.

*Δείτε τα καλυτερα νομιμα καζινο λαιβ

606. Καρβινά – Τέπλιτσε (20:00)

Ξεκίνημα με πρωτάθλημα Τσεχίας και το γκρουπ υποβιβασμού. Η Καρβινά παραμένει τελευταία στον όμιλο και έχει σαφώς βρεθεί ήδη στη 2η κατηγορία. Δεν αποδίδει καλά, προέρχεται από δύο κολλητές ήττες (αμφότερες με σκορ 2-0 από Γιάμπλονετς και Παρντούμπιτσε). Αντιθέτως αυτή που έχει κίνητρο είναι η Τέπλιτσε. Μπορεί και αυτή να έχει μόλις έναν βαθμό σε 3 ματς, ωστόσο αν κερδίσει σήμερα, θα μπορεί να ελπίζει σε αποφυγή του μπαράζ, δεδομένου πως την ίδια ώρα αγωνίζονται μαζί οι ομάδες που προσπερνούν (Γιάμπλονετς, Μποέμιανς).



 ➥ Συνεπώς η φιλοξενούμενη παίζει το τελευταίο της χαρτί για τη σωτηρία, οπότε σκέψη μας είναι να την εμπιστευτούμε σε απόδοση 2.50.

614. Καϊσέρισπορ – Τραμπζονσπόρ (20:30)

Δεύτερο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, σε περίπτωση που η Καϊσέρισπορ κερδίζει με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστούν, πέναλτι. Η γηπεδούχος ηττήθηκε 1-0 στο 1ο ματς και οφείλει τώρα να διεκδικήσει το λιγότερο το ένα γκολ. Εντός έδρας ξέρει να δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της, βέβαια φέτος δεν τα κατάφερε σε τρεις αναμετρήσεις με την Τραμπζονσπόρ (ισάριθμες ήττες). Η πρωταθλήτρια είναι σε καλ0ή κατάσταση, ξεκούρασε βασικούς στη λίγκα.

➥ Θεωρούμε πως το ματς δύσκολα θα πάει σε χαμηλό τέμπο, το G/G θα αποτελέσει την επιλογή, δίκαιο το 1.75.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.