Bάρκιζα: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε τον σκύλο της Σοφίας Μπεκατώρου




Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε το σκυλί της Σοφίας Μπακατώρου, στη Βάρκιζα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Όπως αναφέρει η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 στο άθλημα της ιστιοπλοΐας και ακτιβίστρια, παραλίγο να είχε χτυπήσει και την ίδια. Ο Milo, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

“Αν ήμουν γρήγορη θα είχες χτυπήσει και εμένα”, γράφει η Σοφία Μπεκατώρου καταγγέλοντας πως ο οδηγός τους παράτησε και έφυγε, ενώ πέντε περαστικοί βοήθησαν εκείνη και το τετράποδο να πάνε στον κτηνίατρο.

Ο Milo ήταν μέλος της οικογένειάς μας. Μην τρέχετε έτσι στον δρόμο. Κοστίζει ζωές“, έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Εσύ που πέρασες οδηγώντας με 1000 στην παραλιακή στη Βάρκιζα, να ξέρεις σκότωσες τον Milo. Αν δεν ήμουν γρήγορη θα είχες χτυπήσει και εμένα. Τον παράτησες.



Έφυγες. 5 άνθρωποι μας βοήθησαν μέχρι να πάμε στον κτηνίατρο όπου εκεί κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία. Ο Milo ήταν μέλος της οικογένειάς μας. Μην τρέχετε έτσι στο δρόμο… Κοστίζει ζωές.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Bάρκιζα: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε τον σκύλο της Σοφίας Μπεκατώρου

  • 04/05/2022 at 10:43 μμ
    Permalink

    ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΝΟΙΩΘΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΕ ΠΙΣΤΑ. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.