Aκτή Βουλιαγμένης: Πήραν πίσω το “χαράτσι” των 5 ευρώ για τα ΑμεΑ – Παραμένει το +67% για τους δημότες!




Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, η ΕΤΑΔ αποφάσισε να είναι δωρεάν η είσοδος για τα ΑμεΑ και όχι να πληρώνουν 5 ευρώ όπως είχε ανακοινώσει πρόσφατα. Δείτε τη νέα ανακοίνωση:

“Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αναπροσαρμόζει την ειδική της τιμολογιακή πολιτική για τα Άτομα με Αναπηρία ((ΑμεΑ) και των συνοδών τους.

Συγκεκριμένα, η είσοδος στην Ακτή Βουλιαγμένης για τα Άτομα με Αναπηρία (άνω του 67%) θα είναι δωρεάν, ενώ για τους συνοδούς (1 άτομο) θα ισχύει το μειωμένο εισιτήριο, σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτικής της Ακτής.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είχε δηλώσει για το “χαράτσι” των 5 ευρώ ότι “δεν αναιρείται καθώς ο πρόεδρος της διαχειρίστριας εταιρείας του δημοσίου έχει παραιτηθεί εδώ και ένα μήνα ενώ τελεί υπό παραίτηση και ο διευθύνων σύμβουλος“. Να όμως που ο δήμαρχος διαψεύστηκε αφού κάποιοι πολύ ψηλά ιστάμενοι τράβηξαν το αυτί στους υπεύθυνους που αναγκάστηκαν να πάρουν πίσω άρον άρον την άστοχη απόφαση.



Η τιμή εισόδου για όσους έχουν την ειδική κάρτα δημότη αυξήθηκε από τα 3 στα 5 ευρώ! Δηλαδή αύξηση 67%. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι η ΕΤΑΔ που διαχειρίζεται την οργανωμένη παραλία είχε αυξήσει την είσοδο των δημοτών από τα 2 στα 3 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.