100 εθελοντές από την Fedex και την We4all, φύτεψαν 400 δενδρύλλια στον Υμηττό




Η We4all υποδέχθηκε με χαρά ένα νέο μέλος, στην κατηγορία Earth Protector της Περιβαλλοντικής Συμμαχίας, την εταιρεία Fedex. Έχοντας σαν στόχο για φέτος την φύτευση 3.000 δέντρων, πραγματοποίησαν μαζί, το Σάββατο 16 Απριλίου δενδροφύτευση στην περιοχή του Υμηττού, εντός του Δήμου Ηλιούπολης.

Περίπου 100 εθελοντές από την Fedex και την We4all, φύτεψαν περί τα 400 δενδρύλλια, σε έκταση που είχε πληγεί από πυρκαγιά το 2015. Τα φυτά που επιλέχθηκαν ήταν κυρίως κυπαρίσσια, χαρουπιές, δάφνες Απόλλωνα και κουτσουπιές, φυτά δύσφλεκτα που έχουν μεγάλες αντοχές.

Τα νεαρά δενδρύλλια θα ποτίζονται για τα επόμενα χρόνια κάνοντας ότι είναι δυνατό για να μεγαλώσουν με υγεία και να προσθέσουν οξυγόνο και ομορφιά στην πόλη μας.

Επιπλέον αυτού, εδώ και αρκετούς μήνες η WE4ALL πραγματοποιεί την φύτευση των υπόλοιπων 2.600 δέντρων (μέρος της συνεργασίας με την Fedex) κυρίως στις πυρόπληκτες περιοχές της Β. Εύβοιας με δασικά αλλά και καρποφόρα δέντρα, φροντίζοντας έτσι αφενός την περιβαλλοντική αποκατάσταση του Οικοσυστήματος αλλά και την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών που επλήγησαν από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές.



Για περισσότερες πληροφορίες για την We4all και το έργο μας μπορείτε να επισκεφθείτε το www.we4all.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.