Τι να παίξω μία ημέρα πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!




Στο στοιχηματικό «ζέσταμα» ενόψει του αυριανού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, το κουπόνι σήμερα είναι ολίγον τι μικρό, με αγώνες κυρίως από τις υποδέεστερες λίγκες. Δύο είναι οι επιλογές μας, μία από την εξωτική Σαουδική Αραβία, μία από την Ιρλανδία.

Όλες οι πληροφορίες για το betsson 500

Αλ Χαζμ – Αλ Μπατέν (19:25)

Στη Σαουδική Αραβία υπάρχει ο αγώνας Αλ Χαζμ – Αλ Μπατέν. Η γηπεδούχος προέρχεται από ήττα 5-2 από την Αλ Ιτιφάκ, συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει ήδη υποβιβαστεί. Η Αλ Μπατέν βρίσκεται στην 15η θέση, ούσα προτελευταία, αλλά με κάποιες ελπίδες για να προλάβει τη σωτηρία. Δίχως νίκη στα 2 πιο πρόσφατα ματς (0-1-1), αλλά μετρ… στα N/G (έχει εμφανίσει 5/6).



Το κίνητρο είναι με τη φιλοξενουμένη που θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για παραμονή. Θα την εμπιστευτούμε, παίρνοντας την κάλυψη του (-0.25 Α.Η.) σε απόδοση 1.83.

109. Ντέρι – Φιν Χαρπς (21:45)

Κλείνουμε με την ίδια κατηγορία. Η Ντέρι βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, αν και στα τελευταία της παιχνίδια δεν είναι θετική. Δίχως νίκη εδώ και 5 αγώνες (0-2-3), θα ψάξει αντίδραση, ώστε να μπορεί να ελπίζει σε μείωση της διαφοράς από την κορυφή. Η Φιν Χαρπς δεν τρομάζει ως μέγεθος. Προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας πολλές αδυναμίες στην άμυνα (3η χειρότερη με 29 γκολ). Μόνο ήττες έχει καταγράψει στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Ξεκάθαρο φαβορί ο άσος, δεν μας κάνει όμως η απόδοσή του, γι’ αυτό και θα βρούμε διαφυγή στα 2-3 γκολ στο 2.00.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.