Την Πέμπτη η κηδεία του ιστορικού παράγοντα του Πανιωνίου, Παύλου Κορκίδη




Ο πρώην παράγοντας του Πανιωνίου, του Παπάγου και του ΠαναθηναϊκούΠαύλος Κορκίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Σύμφωνα με το gazzetta.gr ήταν ένας από τους πιο γνωστούς παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Ο Κορκίδης βρέθηκε στη διοίκηση του Πανιωνίου από τη δεκαετία του 70′, συμβάλλοντας καθοριστικά στη μεταγραφή του Φάνη Χριστοδούλου από τη Δάφνη στους «κυανέρυθρους».

Το 1993 μετακόμισε στον Παναθηναϊκό και το 1996 ήταν ο team manager των «πράσινων» στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Παρίσι ενώ δούλεψε επίσης και στον Παπάγου.

Όσοι τον ήξεραν κάνουν λόγο για έναν γλυκύτατο και ευγενικό άνθρωπο, με πολλή αγάπη απέναντι στους παίκτες και τους προπονητές που συνεργάστηκε. Για έναν γνώστη της δουλειάς που ήταν πάντα πολύ κοντά στην ομάδα.



Στην απώλεια του Παύλου Κορκίδη αναφέρθηκε με σχετική ανάρτηση ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης:

“Εφυγε” σήμερα το πρωί ο εμβληματικός πρώην παράγοντας του Πανιωνίου ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ.
Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 11.30πμ στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ν.Σμύρνης.
Ο Παύλος είχε συνδέσει το όνομα του ,δίπλα με αυτό του Αντρέα Βαρίκα, με την αναγέννηση του Μπάσκετ του Πανιωνίου και την Κατάκτηση του Κυπέλλου το 1991.
Διετέλεσε για χρόνια μέλος του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και Έφορος του Μπάσκετ, πριν γίνουν οι ΚΑΕ.
Ο Παύλος υπήρξε πολύ καλός μου φίλος ,γείτονας και συνπανιωνιος.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Νίνα και στα παιδιά του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.