Τελικός στο Europa League και ημιτελικοί στο Final Four της Euroleague




  • Στο ρυθμό των μεγάλων διοργανώσεων τα καταστήματα ΟΠΑΠ με πολλές προσφορές από το Πάμε Στοίχημα

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Ρέιντζερς ανοίγουν τον χορό των τελικών στα Κύπελλα Ευρώπης. Την Τετάρτη, στις 22:00, στη Σεβίλλη, διεξάγεται ο τελικός του Europa League.

Η Άιντραχτ τερμάτισε στην 11η θέση στην Bundesliga αλλά στην Ευρώπη έκανε εντυπωσιακή πορεία. Στο δρόμο της προς τον τελικό απέκλεισε την Μπαρτσελόνα. Το 2019 έφτασε ως τα ημιτελικά του Europa League και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Τσέλσι. Τώρα, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό.

Η Ρέιντζερς πήρε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα πίσω από τη Σέλτικ. Φτάνει ξανά σε τελικό Κυπέλλου Ευρώπης μετά το 2008. Τότε είχε αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου UEFA και ηττήθηκε με 2-0 από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Έχει κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, το Κύπελλο Κυπελλούχων, το 1972.

Ενισχυμένες αποδόσεις στον τελικό του Europa League



Στα καταστήματα ΟΠΑΠ ο τελικός του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ρέιντζερς παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στις αγορές «Τελικό Αποτέλεσμα», «Οver/Under» & «Goal/No Goal».

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για τον τελικό περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές, καθώς και την «Επιστροφή Στοιχήματος», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η «Επιστροφή Στοιχήματος» ενεργοποιήθηκε, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι-Λίβερπουλ, ο οποίος στην κανονική διάρκειά του έληξε ισόπαλος με 0-0.

Την Πέμπτη οι ημιτελικοί του Final Four της Euroleague

Στο μπάσκετ τα βλέμματα στρέφονται στο Βελιγράδι. Την Πέμπτη ξεκινάει το Final Four της Euroleague με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού.

Στις 19:00 ξεκινάει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές και στις 22:00 γίνεται το τζάμπολ στον δεύτερο, το Clasico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Το Σάββατο διεξάγονται οι δύο τελικοί, ο μικρός και ο μεγάλος.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στους δύο αγώνες του Ολυμπιακού την προωθητική ενέργεια «20 & Κάρφωσες» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τα Power Combo για τον αγώνα Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και Power Combo με ενισχυμένες αποδόσεις για τους 2 ημιτελικούς του Final Four. Τα Power Combo για τον αγώνα Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές είναι τα εξής:

  • Σλούκας Over 4,5 ασίστ & Φαλ Over 5,5 Ριμπάουντ & Ντόρσεϊ Over 12,5 πόντοι.
  • Γουόκαπ Over 2,5 ασίστ & Παπανικολάου Over 3,5 ριμπάουντ & Βεζένκοφ Over 14,5 πόντοι. 
  • Μίσιτς Over 4,5 ασίστ & Μοερμάν Over 5,5 ριμπάουντ & Πλάις Over 8,5 πόντοι.
  • Σλούκας Over 2,5 λάθη & Λάρκιν Over 20,5 πόντοι + ασίστ & Ντάνστον Over 0,5 κοψίματα.
  • Σλούκας & Λάρκιν & Μίσιτς συνολικά Over 61,5 πόντοι + ασίστ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.