Πως κόπηκε το δάχτυλο 8χρονης σε τσουλήθρα παιδικής χαράς (VIDEO)




Αποκλεισμένη παραμένει από χθες το απόγευμα, η παιδική χαρά στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στην οποία ένα 8χρονο κοριτσάκι έχασε μέρος από ένα δάχτυλο της, παίζοντας στην τσουλήθρα.

Σε όλες τις πόρτες του χώρου υπάρχουν λουκέτα, ενώ στην τσουλήθρα τοποθετήθηκε κόκκινη κορδέλα και χαρτιά που αναγράφουν “προσοχή κίνδυνος”.

Την ίδια στιγμή όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του παιδιού προχώρησε στην υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για το σοκαριστικό ατύχημα.

Η μήνυση κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας το οποίο διενεργεί και την προανάκριση για το ατύχημα, μετά το οποίο το οκτάχρονο παιδί υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση συγκόλλησης του δακτύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα φανεί εάν η επέμβαση ήταν επιτυχημένη. «Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της. Με ενδιαφέρει το παιδί, να αποκατασταθεί η υγεία του και να σωθεί το δάχτυλό του. Θέλω να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Πάνε παιδάκια να παίξουν και κινδυνεύει η ζωή τους» είπε ο πατέρας του κοριτσιού στην ΕΡΤ.



Δείτε το βίντεο του GRTimes:

Δείτε το ρεπορτάζ του Open:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.