Περσέας: Η πρώτη γάτα με τεχνητά πόδια (VIDEO)




Ένας υπέροχος γάτος, ο Περσέας γίνεται ο πιονέρος στην υπόθεση ‘τεχνητά μέλη’ στην Ελλάδα. Θα σας πω εν συντομία την ιστορία του: O Περσέας μας χτυπημένος με τα τρία από τα τέσσερα ποδαράκια του σακατεμένα.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας (αξίζουν θερμά συγχαρητήρια) περιμάζεψε τον Περσέα και αντί να τον παρατήσει, μια και ήταν σε άσχημη κατάσταση έστησε στο Facebook μια σελίδα με τίτλο “Γίνε τα πόδια του Περσέα” ζητώντας οικονομική στήριξη από τον κόσμο και οργάνωσε ένα σχέδιο σωτηρίας του Περσέα.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος συνεργάστηκε με την επιστημονική ομάδα bio3Dvet που σχεδίασαν τα τεχνητά εμφυτεύματα για τον Περσέα αλλά ανέλαβαν και τον σχεδιασμό και την κατασκευή των εξωπροσθετικών (πατουσάκια) με τεχνολογία 3D printing καθώς και τον σχεδιασμό του χειρουργικού πλάνου.

ΤΟ κεφάλαιο της περιπέτειας του έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Περσέας .. υιοθετήθηκε, βρήκε το παντοτινό του σπίτι και ποιος καλύτερος να τον υιοθετήσει από την ίδια τη γιατρό του, την κυρία Σοφία Ζώη! Μετά από ένα χρόνο που η Σοφία φρόντιζε αυτό το τρελό αγόρι αυτή έμοιαζε ως η πιο ιδανική εξέλιξη! Δείτε περισσότερα για τον Περσέα στο: tsitsosthecat.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.