Παραλιακή: Ακρωτηριασμός μοτοσυκλετιστή – Ασύλληπτος ο οδηγός του τζιπ που τον εμβόλισε




Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας γνωρίζουν τα στοιχεία του αλλά ο ίδιος κρύβεται

Πρόκειται για ένα 50χρονο, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αριστερό μέρος της μηχανής που οδηγούσε ο νεαρός. Το δυστύχημα έγινε στο ρεύμα της λεωφόρου Ποσειδώνος, προς Γλυφάδα, στο ύψος του Club Voe. Νωρίτερα ένας ταξιτζής τον είχε δει να κατεβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα τη λεωφόρο Συγγρού. Ο οδηγός του ταξί σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου και προσέφερε στον νεαρό που βρισκόταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο, τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια ο ίδιος εντόπισε στο δρόμο για το πρώην “Ακρωτήρι”, το τζιπ, ένα Land Rover Freelander ανθρακί χρώματος το οποίο είχε σκασμένο λάστιχο. Ο οδηγός του αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει μην έχοντας άλλο τρόπο να διαφύγει. Ο ταξιτζής ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία για τον εντοπισμό του τζιπ. Ο νεαρός οδηγός της μοτοσυκλέτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αττικόν” αλλά δυστυχώς έχασε το αριστερό του πόδι, από την σφοδρή σύγκρουση.

Πάντως το βράδυ του Σαββάτου, μέχρι νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής, η παρουσία των αστυνομικών στην παραλιακή ήταν ιδιαίτερα έντονη. Περιπολικά με αναμμένους τους φάρους πηγαινοέρχονταν συνεχώς με σκοπό την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Μάλιστα αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας μοίρασαν αρκετές κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα σε μπλόκο που είχαν στήσει έξω από την είσοδο του πρώην αεροδρομίου.



Δείτε τα βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το notia.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.