Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και ο εργολάβος τα φορτώνουν όλα στον κακόμοιρο εργάτη που σκοτώθηκε




Τον δικό της Γολγοθά ζει η οικογένεια του 62χρονου που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Notia.gr, δήμος και ιδιώτης εργολάβος, τα φορτώνουν όλα στον άτυχο εργάτη πoυ έχασε τη ζωή του άδικα, πέφτοντας από μεγάλο ύψος, ενώ καθάριζε ένα πεύκο από τις κάμπιες.

Εργολάβος και δήμος, ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη εργασία δεν γινόταν βάσει οργανωμένου προγράμματος, αλλά επειδή έληγε η σύμβαση με την εταιρεία “Κ….ν – Ο…ς” ο άτυχος εργάτης πήγε μόνος του να κόψει με ένα πτυσσόμενο εργαλείο κουκούλια με κάμπιες από ένα πεύκο, στον παράδρομο της Βουλιαγμένης, δίπλα στο “Πράκτικερ”. “Σε οργανωμένη επιχείρηση είναι παρόντες και άνθρωποι του δήμου για να ελέγχουν τις εργασίες που γίνονται” λένε από τον Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα γινόταν μία πολύ εύκολη και όχι επικίνδυνη δουλειά, χωρίς ο εργάτης να χρειάζεται να δουλέψει σε μεγάλο ύψος”.

Το πως ο 62χρονος βρέθηκε πάνω στο  ανυψωτικό μηχάνημα του “Πράκτικερ” για να κόψει μια φωλιά από κάμπιες που ήταν ψηλά, παραμένει άγνωστο… Το γνωστό είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί χορηγό του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και από ότι μαθαίνουμε διεκδικεί μεγάλο μέρος στις εργολαβίες που θα ανατεθούν από τον ΣΠΑΥ, στον Υμηττό. Ένας είναι ο Πρόεδρος!

Ο δήμαρχος σε φωτό από παλιότερη ανακαίνιση στο μπαλκόνι του. Ποια είναι η εταιρεία που ευχαριστούν ωέο?
Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Μεροκάματο θανάτου για Γλυφαδιώτη εργάτη, πατέρα δύο παιδιών



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.