Κονδύλης: Η Αθηναϊκή Ριβιέρα δίνει “χώρο” στους μικρούς παραγωγούς (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




“Προσπαθούμε να στηρίξουμε τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων για να τα φέρουν πιο κοντά στον πολίτη, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Τα προϊόντα είναι ποιοτικά και στέλνουμε το μήνυμα ότι η Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει χώρο και για τους μικρούς παραγωγούς” είπε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, εγκαινιάζοντας το Φεστιβάλ «Παράδοσης Γεύσεις».

O δήμαρχος ευχαρίστησε την Άννα Καραμανλή από τη Νέα Δημοκρατία και τον Γιάννη Μουζάλα από τον ΣΥΡΙΖΑ που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια, στηρίζοντας την προσπάθεια των παραγωγών.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΪ:

Ζωντανή σύνδεση με την παραλία μας σήμερα το πρωί, επ' ευκαιρία του Φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεων στο Cine…



Δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Κονδύλης στις Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Οι παραγωγοί θα βρίσκονται στον χώρο του Cine Alimos, έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.

Ο στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης, εκτός από την προβολή του ελληνικού τροφίμου και ποτού και την ανάδειξη του γαστρονομικού τουρισμού ενόψει και της τουριστικής περιόδου, είναι η γευστική γνωριμία του κοινού με ποιοτικά εγχώρια προϊόντα μικρών παραγωγών σε προσιτές τιμές.

Τα προϊόντα του Φεστιβάλ:
Από την Κρήτη διάφορες ποικιλίες τυροκομικών, αλλαντικά, το περίφημο απάκι, κρασί και τσικουδιά, παξιμάδια και είδη αρτοποιίας, λάδι, σφακιανόπιτες, καλτσούνια και μέλι, από την Κορινθία μέλι, καραμελωμένοι ξηροί καρποί από την Αττική, παραδοσιακά μανιάτικα προϊόντα από την Μεσσηνία και τα περίφημα μανιάτικα λαλλάγια, χειροποίητα είδη περιποίησης από οικοτεχνία της Αθήνας, λουκουμάδες με την παραδοσιακή συνταγή από την Κοζάνη και για τους μικρούς μας φίλους καραμέλες, ζαχαρωτά και γλυκές δημιουργίες από γνωστή οικοτεχνία του Περιστερίου.
Στο Φεστιβάλ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη σε όλες τις δράσεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.